2777
2789
عنوان

کاهش وزن و اضافه وزن دوباره

109 بازدید | 10 پست

دوستان من بعد از مریضی سخت در عرض یه ماه از وزن 69 به 50 رسیدم بنظرتون ممکنه بعد از کاهش وزن سریع با چاق شدن دوباره پوست صورت و بازوها سفت شه باز؟😭

کسی همچین تجربه ای داشته که با اضافه وزن مجدد دوباره هیکلش فیت شه و پوستش جمع شه؟ خواهشا بگید

منم‌دنبال‌چاقیم‌تو این تاپیکا دنبال راه حل

من‌باردار شدم‌لاغرشدم‌زایمان‌کروم‌بچه شیر دادم‌ک دیگ‌بدتر

هرکی قرص وپودر بلدا راهنمایی کنه

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم‌دنبال‌چاقیم‌تو این تاپیکا دنبال راه حلمن‌باردار شدم‌لاغرشدم‌زایمان‌کروم‌بچه شیر دادم‌ک دیگ‌بدتره ...

الهی عزیزم طبیعیه تو بارداری پیش میاد

به نتیجه ایم رسیدین؟

البته من سری وزن میگیرم فقط نگرانم هیکلم به خوبی سابق نشه😢

عزیزم قدتون چقدره ؟؟ خدا بد نده ولی الان کم کردین زیاد در پی اضافه کردن نباشین . چاقی خودتون میدونید ...

مرسی گلم سلامت باشید

قدم 174

اخه چون بلندم هس لاغری بم نمیاد قبلنا خیلی فیت و سفت بود رونا و پوستم برا همین کار شبو روزم شده گریه 😔

الهی عزیزم طبیعیه تو بارداری پیش میادبه نتیجه ایم رسیدین؟البته من سری وزن میگیرم فقط نگرانم هیکلم به ...

فقط ۳ کیلو تو دو‌ماه

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
با چه خوراکیایی

قرص و پودر گین‌اپ

مرسی گلم سلامت باشیدقدم 174اخه چون بلندم هس لاغری بم نمیاد قبلنا خیلی فیت و سفت بود رونا و پوستم برا ...

عزیزم نرمال خانمها رو درنظر گرفتم و گفتم خوبه ولی بله ، به گفته ی خودتون با این قدتون لاغر هستین . بنظرم اگه کسالتتون رفع شده با ورزش اینا و تغذیه کافی میتونین بدنتون سفت و رو فرم بیاد . بتونین با یه مشاور تغذیه هم چه آنلاین چه حضوری در ارتباط باشین . 

عزیزم نرمال خانمها رو درنظر گرفتم و گفتم خوبه ولی بله ، به گفته ی خودتون با این قدتون لاغر هستین . ب ...

بله دقیقا همینطوره چاقیم واقعا عوارضش بالاس فقط در حدی که هیکلت پر باشه خوبه نه بیشتر!

مرسی از توضیحاتت گلم خیلی جامع بودن😊🌹

حتما به یه مشاور تغذیه مراجعه میکنم امیدوارم نتیجه بخش باشه