2777
2789
عنوان

نامزدی🥺

344 بازدید | 32 پست

بلاتکلیفی خیلی سخته

ی روز امید ی روز ترس از دست دادن

ن تنها بدن شوکه میشه ،خودتم میبازی

خانواده ش گفتن بعد محرم عقد کنید ولی خودش هیچی نمیگه ،یبار گفت نمیخوام یبار میگه هرچی مامانم بگه

نمیدونم مرگ راحت تره یا این استرس ک تو وجودم هر روز داره بیشتر میشه

کتاب بخونید. در مورد جامعه شناسی ک موفق باشید

هر چی مامانم بگه؟

میچاد که اینجوری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی مامانم بگه؟میچاد که اینجوری

زندگیم متلاشی شده ،ی وقت میگم ولش کنم ولی باز دلم نمیتونه قبول کنه

این چجورشه 😐ولش کن نامزدی و بهم بزن

من نمیتونم چون دوسش دارم ،شایدم میترسم همه تقصیرات بیفته گردنم

من نمیتونم چون دوسش دارم ،شایدم میترسم همه تقصیرات بیفته گردنم

فکر کردم خانومی 

خب شاید دختره داره ناز میکنه ، مطمنی دوست داره؟

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

فکر کردم خانومی خب شاید دختره داره ناز میکنه ، مطمنی دوست داره؟

بهم گفت خیلی سعی نکردم نشد.ی هفته س دوروز یبار  از سرکار میرم براش همه چی میخرم باهاش بیرون میرم.پریشب هم باهاش حرف زدم گفتم توروخدا تکلیفم رو مشخص کن من خیلی دوست دارم ولی دارم رنج میکشم

بهم گفت خیلی سعی نکردم نشد.ی هفته س دوروز یبار از سرکار میرم براش همه چی میخرم باهاش بیرون میرم.پری ...

خب اگه مستقیم نمیگه که نمیخوادت ، شاید بخاطر ناز کردنش هست ،میخواد سرسنگین باشه و سخت بدست بیاد 

بازم نازش رو بکش ، بهش ابراز علاقه کن ، میتونی با مشاور هم مشورت کنی 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

دل دخترا با محبت و توجه زیاد ب دست میاد. بهش توجه کنید ولی بازم موضع خودتونو ب عنوان مرد نگه دارین چ ...

دور بشم یعنی رفت و آمدم رو کم کنم یا پیام زیاد ندم