2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روي كمر پسر منم در اومده. لكه دايره اي شكل كه حاشيه هاش پررنگتره ولي داخلش سفيد تر

نه برا من همش یه رنگه قهویه ای هس

چیز خطرناکی نیس یه بار یه پماد گرفتم استفاده کردم سریع رفع شد یادم نیس اسم پماده واسه همین پرسیدم ببینم بچه ها میدونن

پماد کلوتریمازول برای قارچه عزیزماز سیستم ایمنی ضعیف میاد، خودتم تقویت کن

این پماد برای جاهای دیگه بدنم استفاده میشه یعنی؟ فک میکردم فقط واسه قارچ وازنه

این پماد برای جاهای دیگه بدنم استفاده میشه یعنی؟ فک میکردم فقط واسه قارچ وازنه

دو مدل داره یکیش وا‌ژ‌یناله یکیش برای قارچ پوستی

قارچ پوستی اندازه ی پمادش کوچکتره و ۰.۱ هست

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
دو مدل داره یکیش وا‌ژ‌یناله یکیش برای قارچ پوستیقارچ پوستی اندازه ی پمادش کوچکتره و ۰.۱ هست

بعد اطلاع داری بدون نسخم میدنش؟

یا باید برم دکتر معاینه کنه؟

پماد کلوتریمازول برای قارچه عزیزماز سیستم ایمنی ضعیف میاد، خودتم تقویت کن

فكر نكنم قارچ به خاطر سيستم ايمني صعيف باشه، چون وقتي يه عضو خانواده ميگيره امكان گرفتن بفيه هم زياد هست،  ديكه همه ي خانواده سيستم ايمني سون ضعيف نيست كه.  قارچ حاشيه هاش پر رنگ و داخلش سفيدتر و مانند پوسته پوسته هست و شكل دايرهي يا بيشي وار داره

بعد اطلاع داری بدون نسخم میدنش؟یا باید برم دکتر معاینه کنه؟

هردو مدلشو بدون نسخه هم میدن عزیزم من تاحالا هردو رو گرفتم بدون نسخه

اگه مطمئنی لکه ای که داری قارچه که خودت از داروخانه بخر

لکه ی کهیر هم شبیه قارچه

گاهی با اگزما هم اشتباه گرفته میشه

اگه دکتر پوست بری تشخیص بده بد نیست، ولی اگه قبلنم میزدی و میدونی قارچه که از داروخانه بگیر

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
فكر نكنم قارچ به خاطر سيستم ايمني صعيف باشه، چون وقتي يه عضو خانواده ميگيره امكان گرفتن بفيه هم زياد ...

عزیزم شخصی که سیستم ایمنی بدنش به هر دلیلی، ضعیف تر باشه برای عفونت قارچی مستعدتر 

مثل عفونت قارچی خانم ها 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
هردو مدلشو بدون نسخه هم میدن عزیزم من تاحالا هردو رو گرفتم بدون نسخهاگه مطمئنی لکه ای که داری قارچه ...

اره قبلا رفتم دکتر گف قارچه یه پمادیم نوشت زدم سریع درست شد اسم پماده یادم نبود فقط

ممنون ازت

عزیزم شخصی که سیستم ایمنی بدنش به هر دلیلی، ضعیف تر باشه برای عفونت قارچی مستعدتر مثل عفونت قارچی خا ...

نه از حيوانات هم منتقل ميشه، خواهرزاده ام يه مدت گربه نگه ميداشت و رو دستش قارچ افتاده بود و بعدش همون قارچ روي دست برادرزاده و مادرم هم افتاد چون يه حوري سرايتي هست و اينا باهم در ارتباط بودند

همسرم تو باغ سگ داره و بهش غذا اينا ميده رو بدن همسرم و بعدش پسرم افتاده. دكتر برديم اون بهمون گفت

فكر نكنم قارچ به خاطر سيستم ايمني صعيف باشه، چون وقتي يه عضو خانواده ميگيره امكان گرفتن بفيه هم زياد ...

شما درست میگی همه ی قارچ ها از سیستم ایمنی ضعیف نیست بعضیا که خود به خود میزنن اینطوریه، برا من که این مدلی بود، چون بیماری خود ایمنی دارم دکتر گفت برای اونه 

من بچه بودمم یادم میاد خود به خود قارچ زدم ولی هیچکدوم اعضای دیگه خانواده نگرفتن، من وسواسم هستم و تمیزم

بعضی قارچ ها هم ممکنه از استخر یا لباس یا هرچی دیگه ادم بگیره، یا حتی نظافت 

نه از حيوانات هم منتقل ميشه، خواهرزاده ام يه مدت گربه نگه ميداشت و رو دستش قارچ افتاده بود و بعدش هم ...

بله درسته متاسفانه این قارچ ها هزاران گونه دارن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹