2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته جیگرم داره میسوزه

237 بازدید | 37 پست

زندگیم از هم پاشیده شوهرم دست روم بلند می‌کنه 

از روزی که ازدواج کردم حتی یادم نمیاد ی روز دعوا نکرده باشیم دارم دق میکنم دیگه نمی‌کشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندوقته ازدواج کردی؟ 

بچه داری؟ 

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
تو رو خدا فقط برام دعا کنید بخدا خیلی سخته میخام خودکشی کنم دلم برای مامانم میسوزه

ایجوری نگو ان شاءالله خدا اونقدری کمکت کنه اونقدر حالت خوب شه به مرگ فکر نکنی😔

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

چرا

نمی‌دونم سر هیچی باهم کنار نمیایم هشت ماهه عروسی کردم حتی روز عروسی هم دعوا کردیم 

کلی دعا کردم رفتار مو عوض کردم ولی نمیشه 

کنار نمیایم باهم

این وسط فقط من دارم دغ میکنم

اون الان خوابیده من دارم مثل سگ از ساعت ده گریه میکنم تو رو خدا دعا کنید برام نمی‌کشم دیگه

بچه ندارم هشت ماه هشت ماه عذاب آور هر وقت برمی‌گردم به عقب حتی ی روز و یادم نیست باهم دعوا نکرده باش ...

8ماهه ازدواج کردید و همش دعوا؟؟ 

چرااخه سر چی

نمیدونم اعتقادداری یانه ولی یه سرکتاب باز کن

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)