2777
2789
عنوان

حتي جواب دادنش نرمال نيست+شات

287 بازدید | 14 پست

هرسب ساعت دوازده يازده

شام ميخوريم 

موقعه اي ك هم من ميخورم منتظرش نميمونم دلخور ميشه 

الانم ببيندك منتظرش بودم يك شد نيومد 

هم خوابم مياد هم معده ام درد ميكنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه کجاست

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

خب دوست داره با تو شام بخوره 

تو هم خب میدونی دیر میاد عصرونه بخور

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

سركار ولي بازده بهش زنگ زدم گفت دارم ميام عجيبه تا الان نرسيده

دارم میام مردا ی ساعت یا دو ساعت بعده سخت نگیر😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب عزيزم من بخورم بعد بخوابم رودل ميكنم اون براش عادي بهدا همين الانم معده ام درد گرفت

باهاش حرف بزن بهش بگو که اینطور ناراحتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باهاش حرف بزن بهش بگو که اینطور ناراحتی

امشب بهش ميگم ك اونجا غذاتو بحور نزار بيايي اينحا هم من اذيت ميشم هم تو 

من موندم اينهمه گرسنگي تخمل ميكنه ك چي بياد خونه غذا بخوره 

امشب بهش ميگم ك اونجا غذاتو بحور نزار بيايي اينحا هم من اذيت ميشم هم تو من موندم اينهمه گرسنگي تخمل ...

آره عزیزم بهش بگو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امشب بهش ميگم ك اونجا غذاتو بحور نزار بيايي اينحا هم من اذيت ميشم هم تو من موندم اينهمه گرسنگي تخمل ...

خب بنده خدا میخواد با تو غذا بخوره 

حالا اگه اهمیت نمی‌داد تاپیک میزدی شوهرم بدون من غذا میخوره 😐😂

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم....