2777
2789
عنوان

عاشق شدم...💔

222 بازدید | 14 پست

ی عشق یکطرفه 

ک اوایل اشنایی بدون اینکه بفهمم دوستش دارم ناراحتش کردم

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم

خلی حس بدی دارع 

مخصوصا اینکه یکی جلو چشام میخواد مخشو بزنه و هر کار چندش اوری میکنه تا نظرشو جلب کنه 

دردم میگیره ک اون دختره از من جلوتره.... 

اما هیچ گوهی نمیتونم بخورم

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  
اگه زیر ۲۰ سالتهنگران نشو یادت میرهچندسال بعد میبینی اصلا زندگی توو یه باغ دیگه‌ست

۱۹ سالمه چند روز دیگ میشم ۲۰

خلی حس بدی دارع مخصوصا اینکه یکی جلو چشام میخواد مخشو بزنه و هر کار چندش اوری میکنه تا نظرشو جلب کنه ...

ازقانون‌رهایی وجذب استفاده کن

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

تو امتحان کن

چطوریه میشه درخواس بدم‌تو خصوصی بگی بم؟!اگ ایرادی ندارع

چطوریه میشه درخواس بدم‌تو خصوصی بگی بم؟!اگ ایرادی ندارع

همینجا میگم‌گلم 

رهاش کن از توی قلبت مغزت. پیگیر نباش خودتو مشتاق نشون نده به رفتارش به کارهاش کم کم اون جذب تو میشه 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

شما جوونا چرا هیچی از رازای عشوه‌گری رو بلد نیستین؟ عزبزم بدست اوردن مردا کار اسونیه

خیلی ادم سرد و خشکیه و خیلیم جدی و زودجوشه 

و حساسه همینش باعث شد ازش خوشم بیاد

و اولش گند زدم و رسما بهش گفتم وحشی دیگ جوا پیامامم بزور میده...💔اونم درحد ی کلمه کوتاه ک زود خلاص ش از دستم چطوری عشوه گری کنم....

همینجا میگم‌گلم رهاش کن از توی قلبت مغزت. پیگیر نباش خودتو مشتاق نشون نده به رفتارش به کارهاش کم کم ...

اهان باشه ممنون بابت کمکت