2777
2789
عنوان

من از کجا بفهمم …….

79 بازدید | 11 پست

سلام 

دخترم پنج ماه و نیمه اس

اول که دنیا اومد پوستش قرمز بود

بعدش یواش یواش صورتش و دستش سفید شد، ولی پشت گردن و پاهاش و کمر و شکمش سبزه اس، ینی بدنش سبزه اس صورت و دستش سفیده، بخصوص وقتی بغلمه و پاهاش اویزونه سبزه تر میشه ولی وقتی دراز میکشه گندمی روشنه 

الان دوسه‌روزه صورتشم گاهی کمی گندمی میشه گاهی برمیگرده سفید میشه

من نمیدونم چرا چند رنگه، کدوم رنگش واقعیه، کی رنگش ثابت میشه

میشه راهنماییم کنید؟

خودم و کل خانوادم سفیدیم، شوهرم و پدر شوهرم سفیدن، مادرشوهرم و خواهرشوهرم سبزه ان بخصوص مادر شوهرم

هرجوری که دوس داری بخند، فقط بخند ، همیشه بخند 😆 😂 😅 😃 😁 😉😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالااینقدراهم رنگ پوست بچه مهم نیستا😁

بچه هم چهره ش وهم رنگ پوستش مدام درحال تغییره 

شاید۲،۳سالی رنگ پوستش ثابت بمونه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
حالا چه اهمیتی داره سبزه باشه یا سفید؟

حتما باید این سوالو یکیتون بپرسین دیگه، نپرسین اصلا باید شک کرد

حالااینقدراهم رنگ پوست بچه مهم نیستا😁بچه هم چهره ش وهم رنگ پوستش مدام درحال تغییره شاید۲،۳سالی رنگ ...

حالا جمله اولو نمیگفتینم طوری نمیشد، والله همه کنجکاون راجب بچه خودشون میدونم مهم سلامتیشه قربون همه رنگش برم

فقط چون چن رنگه درواقع واسم سواله

تفاوت قسمتای مختلف بدنش زیاده 

کلا یا بشه سبزه یا سفید 

حالا جمله اولو نمیگفتینم طوری نمیشد، والله همه کنجکاون راجب بچه خودشون میدونم مهم سلامتیشه قربون همه ...

وا😐

خودم دوتابچه دارم والاواسم مهم نیست 

پسردومیم ۱سالشه ومدام رنگش عوض میشه ولی من برام فرقی نداره 😍

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
وا😐خودم دوتابچه دارم والاواسم مهم نیست پسردومیم ۱سالشه ومدام رنگش عوض میشه ولی من برام فرقی نداره � ...

چونکه پسرن عزیزم🙂

اگه شمام دختر داشتی دلت نمیخواست بدنش چند رنگ باشه

خب آخه نباید انقد حساسیت نشون داد به رنگ پوست بچه خصوصا که کوچیکه الانم معلوم نمیشه باید بزرگتر شه م ...

بخدا فقط چون چند رنگه نگرانم وگرنه هرررر رنگی که باشه فدای رنگشم میشم

چونکه پسرن عزیزم🙂اگه شمام دختر داشتی دلت نمیخواست بدنش چند رنگ باشه

نه والا 

دختروپسرفرقی نداره