2777
2789

سلام از جمعه هفته قبل تا امروز ک شنبه هفته بعدشه همش استرس و عصبانیت و.گریه کشیدم دیروز از صبح تاشب تو دلم خون میجوشید از ناراحتی و.بغض داشتم شبشم دعوا وگریه، حواسم انقدر پرت بود دیروز ک موقع رانندگی دست انداز ندیدم و از روش محکم ماشین پرید شبشم دست چپم کلا بیحس شده بود 

امروز کلی قرآن گذاشتم خودمو آروم کردم باز ظهر ک شوهرم اومد یه حرفی زد ک آتشم زد و یهویی دیوونه شدم از عصبانیت

بعدشم تا الان گریه و استرس و عصبانیت

موقع دعوا قشنگ دیدم وقتی صدامو بردم بالا نی نی ام خودشو سفت کرد فکر کنم از ترس یه گوشه دلم

الهی بمیرم براش

خیلی نگرانشم ب نظرتون حالش خوبه؟کمردرد کمی هم داشتم

تورو خدا میخام هفتاد تا قل هوالله گدایی کنم از شما به نیت سلامتی همیشگی بچه ام

ده نفر ک نفری هفت تا بخونن بگن لطفا خیلی ممنون 

برام دعا کنید آرامشم برگرده دیگه نمیکشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی عصبانی یا ناراحتی یه کم فکر کن با این کارات اگه بچه خدای نکرده یه عیبی پیدا کرد چه کار باید بکنی؟این حرفا لحظه ایه ولی نقص جنین مادام العمره.عاقل باش تو این دوران بزن به بی خیالی

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

عزیزم یکی مثل ماها آرزو داره نی نی دار بشه تو با حرص و جوش این هدیه خدا رو اذیت نکن سعی کن آروم باشی منم برات 7 تا خوندم 

مراقب نی نی کوچولو باش 

برای ماهم دعا کن 

هفت تا خوندم عزيزم.ان شالله كه به ارامش برسي وني ني هم حالش خوبه

۷تا حمد شفا هم واسه دختر شما میخونم انشالله ک بزودی تاپیک سلامتیشو بزنی😍😍😍

سلامتی امام زمان(عج)یه صلوات بفرستین☺
۷تا حمد شفا هم واسه دختر شما میخونم انشالله ک بزودی تاپیک سلامتیشو بزنی😍😍😍

وااااي ممنون عزيززززم.ان شالله ان شالله ان شالله

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین