2777
2789
عنوان

بنظرتون اینکارا بکنم

79 بازدید | 5 پست

۶ ماهه با پسری دوستم 

اما خب جفتمون میدونیم که قراره اخرش کات بشه . 

یعنی اون میگه به من وابسته نشو و من موندنی نیستم.

از طرفی هم خرج میکنه برام، کادو همیخره ، ابراز علاقه میکنه. اما کنارش بهم میگه من موندنی نیستم

خیلی کاراش گیجم کرده . 

امشب دعوامون شد ، مثل خودش باهاش برخورد کردم بهش برخورد و ناراحت شد . منم دیگه چیزی نگفتم بهش چون حرفی نزدم که بخواد ناراحت شه 

هر موقع هم بحث می کنیم منو مقصر میدونه حتی اگه خودش مقصر باشه 

هردو مون ۲۰ سالمه و اون سرباز هستش در کنارش کارم میکنه

کات کنم باهاش بخاطر رفتاراش؟ 

چند دفعه دیگ هم خواستم کات کنم اما دلشا نداشتم

دیگه شدم یه مرده متحرک با خاطرات تو.... 

بله کات کن
من نمیگم همه رابطه ها باید به ازدواج ختم شن...اما واقعا رابطه ای که طرف از اولش بگه من موندنی نیستم اصلا برام جالب نیست و ترجیح میدم وقت و انرژیمو صرفش نکنم

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
بله کات کن من نمیگم همه رابطه ها باید به ازدواج ختم شن...اما واقعا رابطه ای که طرف از اولش بگه من مو ...

اره منم نظرم باهات یکیه 

جدیدا دیگه جوری شدم وقتی میگه دوست دارم نمیتونم جدی بگیرمش و برام سخت شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم نظرم باهات یکیه جدیدا دیگه جوری شدم وقتی میگه دوست دارم نمیتونم جدی بگیرمش و برام سخت شده

کات کن و تمام
مطمئن باش ادم های مناسب تری سر راهت قرار میگیرن

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

ب نظرم هر چی زودتر کات کنی به نفعته،ببین حتا اگرم نخوای به کسی وابسته بشی طبیعت انسان حوریه که بعد مدتی عادت میکنع به شرایط و وابسته میشه ، در ضمن به نظرتون یک رابطه ی که تهش هیچ ارزش اینو داره که زمان تون رو فکرتون رو احساس تون رو بخواین براش بزارین ؟! 

این رابطه تهش صفر و فقط دلبستگی میاره و تهش تنها کسی که ضربه میبینه شمایین و این پسرم اهل موندن نیست 

ب نظرم هر چی زودتر کات کنی به نفعته،ببین حتا اگرم نخوای به کسی وابسته بشی طبیعت انسان حوریه که بعد م ...

بله درسته موافقم با حرفتون، عادت کردم بهش اما خودم مهم ترم ازش. 

مرسی عزیزم