2777
2789

خواستکار خواهرمه خیلی شرط عجیب غریب گذاشته منم قصد ندارم چیزی بهش بگم ولی پسره یه طدریه من ندیدمش 

تلنفنی صحبت میکردن بعد به خواهرم گفته 

باید تو کارای خونه به مادر من کمک کنی پدر و مادر من کشاورزن وقتی رفتیم خونه اونا تو کارای خونه رو انجام بدی 

مامانمم کارای بیرونو 

یا اینکه خانه داری بلدی تو کاراس خونه به مادرت کمک میکنی 

هر وقت خونمون مهمون اومد لباسای رنگی نمی پوشی لباساتم گشاد باید باشه 

قد و وزن خواهرمو پرسیده بعد گفته ورزش دوس داری برو باشگاه 

منم الان مامانم زنگ زده بود گفتم بهش 0را اینجوری گفته پسره میگه دیگع اینده خداهرت با اونه حق داره بگه 😐

کنسله

مث کسایی که بعدا میگن تو چاق بودی که خیانت کردم بهتم گفتم برو باشگاه نرفتی

انگار از اول کور بودن

یا میگن من از تو سرترم هیکلتو درست کن

آقایون دعوت به دوستی ندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش خواستگار منم بگه برو باشکاه 

الانم می رم عاشق باشگام

ترس من اینه نذاره برن🤣🤣

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

شوتش کنید بره بابا. دور از جون مگه خواهرت شَل و لاله که به هر خری شوهرش بدید/:

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷