2777
2789
عنوان

❌مونا تهرانی ❌

230 بازدید | 12 پست

🔺🔺🔺🔺دوستان یک دست صدا نداره🔺🔺🔺🔺

🚫🚫لطفا همتون تاپیک بزنید و بگید سایت درست کنن 🚫🚫

⛔⛔دارم تعلیق میشم سر گفتن کلمه حق⛔⛔

🚫🚫توجه توجه🚫🚫

⛔⛔ما با عضو شدنمون توی نی نی سایت و کامنت گذاشتنمون و حتی با ایجاد کردن تاپیک باعث میشیم خانم مونا تهرانی ✅کسب درامد بالایی داشته باشن✅️

باز کودتا شروع شد

اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشو درست کنه؟

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

@مونا_تهرانی  

شما مارو میبینی؟؟؟؟این اعتراضا رو ازش خبر داری ؟؟؟ما انتقاد داریم ب نی نی یارهام بگیم فقط تعلیق میکنن یکساله ک بهمون قول دادی حذف تاپیک برا خودمون میشه ما مسخره شماییم؟؟؟؟؟

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
حذف تاپیک و عکس توسط خود کاربر و خیلی چیز های دیگه هنگ کردن سایت

حذف تاپیک به عهده ی خود کاربرا ایده ی خوبی نیس

تاپیکای سرکاری زیاد میشه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

باید کمپین بزنیم شروع کنیم مثلا از ۱۲ امشب هیچ تاپیکی نزنیم 

همین که هیچ توضیحی برای این که این قابلیت ساده رو چرا به کاربرا نمیدن 

یعنی توهین به شعور کاربرای سایت ! 

این که قولش رو میدن عمل نمی‌کنند بیشتر توهین به شعور کاربراس

جای دوری نمیره 

از یه تایمی شروع کنیم تاپیک نذاربم تا زمانی که بتونیم تاپیک های قبلی خودمون رو پاک کنیم 

اونوقت متوجه این بشیم که اوک شده

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman