2777
2789

یه غلطی کردم با یه نفر ۴سال پیش یه بیرون رفتم😂 بعد اون آخرین قرارمون شد کلا خوشم نیومد ازش خیلی خسیسم بود😅هی رابه راه پیام میده پنج شنبه وقت داری🤣هی جوابشو نمیدم می‌ره دوباره چن ماه بعد پیام میده انگاری من یادم رفته دیت اول تو اون گرما کولرم نزد فقطم یه پفک خرید هی هم می‌گفت اسنپ بگیر تا محلمون🤣کلکسیون آدمای عتیقه دارم 

یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست 

آخ گفتی 🗿

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ی عتیقه داشتم اتفاقا عقدش بود امروز

ببین ینی بهت بگم چقدر گدااا!! میگفت بیا بریم خونه!! نمیومدم میگفت خب کافه بریم فقط برای من خرجه من سود نمیکنم رابطه نداریم😐

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_20250813_194634_instagram_ig4e.jpg

من ی عتیقه داشتم اتفاقا عقدش بود امروزببین ینی بهت بگم چقدر گدااا!! میگفت بیا بریم خونه!! نمیومدم می ...

من انقد از این آدما داشتم طرف زورش می‌گرفت دو تا ابمیوه بگیره بعد حرف از رابطه میزد سر این چیزا دو ساله کلا سینگلم 

یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست 
من انقد از این آدما داشتم طرف زورش می‌گرفت دو تا ابمیوه بگیره بعد حرف از رابطه میزد سر این چیزا دو س ...

سینگای بهتر از یار بده بخدا

انقدم ادعاش میشد پسره!!! بدبخت دختره

15ساله با این دختره بوده بعد با بقیه هم لاس میزده! فکر کن با من میومد سر قرار ب این دختره میگفت میگیرمت 

پیش خودشم فکر میکنه مرده پای حرفش بوده🤣

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_20250813_194634_instagram_ig4e.jpg