2777
2789
عنوان

درگیری نی نی سایتی ها

96 بازدید | 7 پست

نمی‌خوام اسم کاربر رو بگم ولی اکثر بچه های اینجا اینطورین 

دارم میگم همسرم ماهی پول میده که بزارم برای پس انداز یکی اومده میگه بزار حالا بده بعد فکر پس انداز باش 

این به شما چه ربطی داره دقیقا چرا یه سری ها اینطوری هستین ؟

هایا

وای آره خیلی کامنتای این طوری دیدم

مثلا طرف می گه برای مصاحبه فرهنگیان چیا بخونم یکی در می آد می گه بذار حالا قبول بشی :/

یا یکی می گه به نظرم اون شخص می خواد ازم خواستگاری کنه چطوری برخورد کنم باهاش یهو یه نفر می گه بذار حالا خواستگاری کنه :/

خب یعنی چی این رفتار... خیلی زشته.

طرف با اسکرین شات نشون می ده با یه آدم خارجی در ارتباطه و در آستانه ی رل هستن بعد یکی می گه فیلم ترکی زیاد نگاه می کنی نه؟ خب ینی چی؟ اسکرین شاتش و داری می بینی چطور باز می گی داره دروغ می گه... خیلی عقده ای هستن بعضیا.

دقیقا بغضیا کلا نمیتونن صحبت نکنن همیشه باید یچیزیو مسخره کنن من چند روز پیش تاپیک زدم یکی اومد هرچی لایقش  بود بهم گفت 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای آره خیلی کامنتای این طوری دیدممثلا طرف می گه برای مصاحبه فرهنگیان چیا بخونم یکی در می آد می گه ب ...

داستان توی تاپیک قبلیشه 

و چندان اتفاق مهمیم نیوفتاده، فقط داره بزرگش میکنه

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
آی کیو ضعیفی داری گلم

عزیزم من شمارو نمیگم تو تایپیکت هم گفتم گفتم تگت کردم که بگم دقیقا مثل این کاربر که تو تایپیکم اینطوری گفت اونو که تو عنوان زدم دوست ندارم تگ کنم

هایا