2777
2789

اى بابا ديگه خسته شدم 

جوونيم عمرم رفت

همش جمع كن بده قسط بده قبض ها يه ذره هم تهش ميمونه برا خورد و خوراك 

اونم نه اينكه توانايى داشته باشى تَو هفته يك شب برى رستوران ،نه!

همش خونه نشين شدم 

نه مسافرتى نه مهمونى نه جايي 

به خدا دلم خَيلى سفر و خريد و گشت و گذار ميخواد 

🧿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

كيا مثل منن    

منم الان چن ساله ی پارک هم نرفتیم لباس سالی ی بار عید مسافرت تعطیل همشم میره واسه قسط و خرج خونه

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢

ادما بهر امید زندن.فقط میتونم بگم امیداور باش

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

وضعيت خیلی ها همینه بهتون حق میدم، ان شا الله یه شغل جدید و درامد جدید بدست بیارید

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
مثال زدم  منظورم اينه تا جوونيم تفريحى خوشى نداريم  وقتى پير بشم برا چيمه

بابای من همیشه میگه تا جوون بودم ی ماشین نداشتم 4جا برم حالا ک دارم چشم ندارم رانندگی کنم خخخخخ

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
يعنى حساب كردم ٢٠سال ديگه كه بشه ٥٠سالم  شايد بتونم كارى كنم      اونم دخترم ...

من تو رو به اون تبلیغه تو تلویزیون ارجاع میدم که برای یک موضوع واحد دوتا نگرش مثبت و منفی رو نشون میداد.همون که جوکاشم زیاد تو تل اومد....

اندیشیدن به گذشته اندوه، و اندیشیدن به آینده هراس می آورد؛ به حال بیاندیش تا لذت را به ارمغان آورد.