2777
2789

میشه در صورتی که استفاده کردین از تاثیرش رو ی سلامتی تون بگین.واینکه از کجا تهیه کردین.یه مرکز فروش معتبر میخوام

مرسی که هستی پسرم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسه کبدم شربت کومبوجا استفاده کردم. البته با یه روغن دیگه به طور همزمان. راضی بودم

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
من یکی انزدیکانم درست میکرد هر سری چون بیشتر میشه بهمون داده بود ولی یه سرچ کنی تو اینترنت میفروشن

گلم تو نت هست مراکز فروشش،ولی من نمیدونم از کدومشون بخرم.یعنی اعتماد ندارم.میخوام یه جای معتبر باشه

مرسی که هستی پسرم...
یاسمن و حمید ۲ قارچش رو از کجا تهیه کردین

قارچش رو نه عزیزم من شربتش رو از عطاری گرفتم

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

من چندین سال پیش ی مدت طولانی قارچ کفیر داشتم 

اون زمان زیاد مثل حالا مد نبود زیاد روی تاثیرش دقت نمی کردیم ولی انصافا فکر کنم به پوست خوب جواب میداد ولی نمگهداریش واقعا سخت بود در ضمن طعم بدی نداشت اما طعم کارخونه ای ها افت

ضاحه