2777
2789
عنوان

خانومای خوش تیپ ساکن رشت

5768 بازدید | 20 پست

خانوما من میخوام واسه تولددخترم لباس مجلسی وبادخترم ست کنم..میخواستم یه پاساژ یامغازه لباسی که ست مجلسی مامان ودختری داره بهم معرفی کنه برم از اونجاخریدکنم...خیلی ممنون میشم بیایین تاپیکمو اگه خودتون خریدکردین یا میشناسین وادرس بدین  

مرسی که هستی♡وهستی رارنگ آمیزی میکنی هیچ ازت نمی خواهم فقط باش

لباس ست نمیدونم کجا دارن

اما تو گلسار مغازه لباس مجلسی زیاده

دو تا تو بلوار گلایل هست

برج گلسار تو بلوار گیلان

مرکز خرید گلسار  طبقه همکف

مغازه شاهکار تو بلوار گیلان فک کنم بین خیابون ۱۵۹ و ۱۶۱

یه مغازه هم روبروی خیابون ۹۸ هس

❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من رشتی نیستم اما رفت و آمد دارم و اونجا خرید میکنم فکر نکنم ست لباس مجلسی مادر و دختر جایی داشته باشه..اما تو اینستا فراوونه یه سرچ بکن

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
لباس ست نمیدونم کجا دارن اما تو گلسار مغازه لباس مجلسی زیاده دو تا تو بلوار گلایل هست برج گلسار ت ...

خیلی ممنون خانومی لطف کردی... اره من دنبال ست میگردم..بازم ممنون

عزیزم من رشتی نیستم اما رفت و آمد دارم و اونجا خرید میکنم فکر نکنم ست لباس مجلسی مادر و دختر جایی دا ...

ممنون عزیزم... اخه مشکل اینجاس که من تل واینیستاندارم...بازم ممنون

ممنون عزیزم... اخه مشکل اینجاس که من تل واینیستاندارم...بازم ممنون

خب عزیزم یه لحظه نصب کن اینستا رو خیلی خیلی زیاده

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
خب عزیزم یه لحظه نصب کن اینستا رو خیلی خیلی زیاده

ممنون...نه دوس ندارم اون وب هارو..میخواستم دم دست باشه...آخه تازه اومدم رشت..

بلوارگیلان؟ ممنون عزیزم حتما میرم

آره گلم،یه مغازه لباس مجلسی کوتاهه یکیش لباسای بلند اونیکی هم همه نوع لباس داره ولی بیشتر سبک کت و دامنه

با درد صبر کن که دوا میفرستمت
آره گلم،یه مغازه لباس مجلسی کوتاهه یکیش لباسای بلند اونیکی هم همه نوع لباس داره ولی بیشتر سبک کت و د ...

اره بیشتر پیرهن شیک وجدید دوس دارم