diannnnnn مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 51 عنوان قبولی فرهنگیان سوال داشتم! 618 بازدید | 19 پست من امتحان کنکور اردیبهشت رو خوب ندادم متاسفانه اما نمره منفی نداشتمکنکور فرهنگیان پنجاه درصد دینی و اینا زدم و ۳۰ درصد هوشامتحانات نهایی هم ترازم ۶۳۰۰ هستبه نظرتون دعوت به مصاحبه میشم؟اگه مصاحبمم خوب بود با این تراز ممکنه قبول شم؟ 1403/03/29 | 19:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahra____ عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 1816 امتحان نهایی ملاک دعوت به مصاحبه نیست فقط کنکور اردیبهشت ملاک دعوت هستباید صبر کنی دیگه امروز فردا نتایج خودش میاد بستگی به شهر شما داره
diannnnnn مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 51 امتحان نهایی ملاک دعوت به مصاحبه نیست فقط کنکور اردیبهشت ملاک دعوت هستباید صبر کنی دیگه امروز فردا ... بله میدونم نهایی ملاک دعوت به مصاحبه نیستشفقط اینکه برای قبولی قطعی گفتم ببینم اگه مصاحبه خوب باشه ممکنه تراز به این پایینی رو قبول کنن؟
diannnnnn مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 51 امتحان نهایی ملاک دعوت به مصاحبه نیست فقط کنکور اردیبهشت ملاک دعوت هستباید صبر کنی دیگه امروز فردا ... شهرم ایلامه
zahra____ عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 1816 بله میدونم نهایی ملاک دعوت به مصاحبه نیستشفقط اینکه برای قبولی قطعی گفتم ببینم اگه مصاحبه خوب باشه م ... نمیدونم بستگی به داره ما بقیه تراز ها چگونه باشد.
diannnnnn مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 51 نمیدونم بستگی به داره ما بقیه تراز ها چگونه باشد. آها متوجه شدم ممنونم از راهنماییتون
مهرآسا_خانوم عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 10772 مصاحبه خیلی مهمه دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.
_setare_ordibehshtii عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 10018 میشه درصداتو بگی به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍
نانازتونمم عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 3894 انشالا قبولی امشب جواب میاد جداا؟؟ متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤
diannnnnn مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 51 میشه درصداتو بگی والا بالاترین درصدم سی درصد بوده عربیعلوم و فنون پنج درصدروان شناسی سیزدهتاریخ و جغرافیا دوازده درصدریاضی صفرفلسفه و منطق صفراقتصاد شیش درصد
_setare_ordibehshtii عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 10018 والا بالاترین درصدم سی درصد بوده عربیعلوم و فنون پنج درصدروان شناسی سیزدهتاریخ و جغرافیا دوازده درصد ... پشت کنکوری هستی؟ ولی در عوض از فرهنگیان و خوب دادی به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍