2777
2789

الان گناه من چیه این وسط که پدر مادرم جدا شدن؟؟ ۴ سال گذشته ولی همچنان دارم قضاوت میشم بخاطر این داستان🙂 اون روز یکی از فامیلا گفت چرا باید کسی تورو بگیره وقتی بی کس و کاری مامانت ولت کرده! خجالتم خوب چیزیه بخدا

هی میخوام هیچی نگم بهشون ولی کارما جوابشونو میده

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دوستای صمیمی من به تازگی با اقایی ازدواج کرده که سالهاست پدر و مادرش جدا شدن
اصلااااا به این حرفها و چرندیات توجه نکن
حدا انقدر همه چیز رو خوب میچینه
بهترین اتفاق ها همیشه برات میفته ایشالا

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
عزیزم خیلی خودتو درگیر این ادمای مغز خر خورده کردی ولشون کن بابا

درگیرشون نیستم

بخدا من اصلا بابت اینکه بچه طلاقم خنثی ام چون زندگیم خوبه ولی مردم خیلی فضول تشریف دارن

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

میگفتی ری دم تو دهن امثال تو 

اتفاقا خدا هوای ماها رو بیشتر داره زنیکه 

بخدا اینو جدی میگم به چشمم دیدم اونایی که کودکی سختی داشتن ایندشون از همه بهتره و خدا بیشتر هواشونو دارع

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
فقر فرهنگی داریم چه کنیم؟

دقیقااا

من که خیلی وقته دیگه بخاطر بچه طلاق بودنم حسی ندارم چون زندگیم خوبه ولی مردم سرشون تو باسن منه😐😂

میگفتی ری دم تو دهن امثال تو اتفاقا خدا هوای ماها رو بیشتر داره زنیکه بخدا اینو جدی میگم به چشمم دید ...

اصلا حتی حوصله ی دعوا کردن باهاشو ندارم چون فامیل جماعت فاقد اهمیتن سالی یه بار میبینمشون

یکی از دوستای صمیمی من به تازگی با اقایی ازدواج کرده که سالهاست پدر و مادرش جدا شدن اصلااااا به این ...

مرسییییی♥️🙂 ولی کاش به یه درجه از شعور و درک برسیم ک بچه تقصیری نداره توی طلاق 

مرسییییی♥️🙂 ولی کاش به یه درجه از شعور و درک برسیم ک بچه تقصیری نداره توی طلاق

عزیزم همه ادما به یه اندازه درک و شعور ندارن
متاسفانه همه ما به یه شکلی با ادمهای بی شعور مواجهیم!!
شاید اصلا هممون تو یه مسائلی اطلاعات کافی نداشته باشیم...
تو به دل نگیر و بدون حال دوران یکسان نماند🩷

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃