2777
2789
عنوان

تبعیض ؟ یا من اشتباه میکنم ؟

95 بازدید | 12 پست

دوستان من چند ماه پیش هی اصرار مردم که بزارن برم کتابخونه درس بخونم برا آزمونم  حتی گفتم با دوستم میرم بازم نذاشتن و از پشت در شنیدم که مادرم داشت میگفت من اینو نمیتونم ول کنم همینجوری ولی الان چند هفتس خواهر بزرگترم یه کتابخونه که حالا هیلی دورتر از کتابخونه ای که من میرم میره ولی هیچی بهش نمیگن واقعا ناراحت شدم 

تفاوت سنیتون چقدره؟

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بایدم ناراحت شی

حالا چون اون سنش بالاتره باید بهش اجازه بدن ولی تورو نه؟؟ این اسمش فرق گذاشتنع

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
آره بایدم ناراحت شیحالا چون اون سنش بالاتره باید بهش اجازه بدن ولی تورو نه؟؟ این اسمش فرق گذاشتنع

شما خودت چند سالته عزیزم که اینقدر نسنجیده ای؟احتمالا ۱۷

یه فرد مثلا ۱۴ساله تو اجتماع مثل یه فرد۲۰سالس؟معلومه تفاوت دارن و قدرت و اختیاراتشون فرق داره

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

۶ سال

۶سال کم نیست خواهرت مطمئنا الان یه خانم بالغه و شما هنوز نوجوونی عزیزم

شما خودت چند سالته عزیزم که اینقدر نسنجیده ای؟احتمالا ۱۷یه فرد مثلا ۱۴ساله تو اجتماع مثل یه فرد۲۰سال ...

اولا سن من به شما هیچ ربطی نداره

دوماً من خودم از بچگی آزادی داشتم! دیگه نهایتا تا ۱۲ سالگی بهم گیر دادن بعدش هرجا خواستم رفتم!! به سن و سال نیس باید به بچه هاشون اختیار بدن 

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))