2777
2789
عنوان

دعوای زنو شوهری شدید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 35 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر منم این مدل بود،تا یسری دعوامون شد زنگ باباش زدم،ادب شد ولی باز ک باباش فوت کرد برگشت ب عادت گندش.بدش میاد خانوادش بفهمن.

ولی دست بزن نداره.بزنِ،میکشمش،،همه ی اطرافیان میدونن تو بحث کتک کاری شوخی ندارم.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
وای خدای من دقیقا شرایط من رو داری دوتا خواهران و برادران طلاق گرفتن منم همیشه بدنم سیاه وکبوده الآن ...

چرا انقدر خفت و خواری به خودتون میدین! من خودم زنم و بچه دارم ولی هیچ وقت به هیچ کس اجازه حقارتمو ندادم هر جایی عزت گذاشتن رفتم هر جا دوستم نداشتن نرفتم شوهرمم بهش اجازه ندادم پاشو از گلیمش بیرون بزاره و بی احترامی کنه بهم مشکل ما خانما اینه که ارزش برای خودمون قائل نیستیم متاسفانه

چرا انقدر خفت و خواری به خودتون میدین! من خودم زنم و بچه دارم ولی هیچ وقت به هیچ کس اجازه حقارتمو ند ...

خب چجوری لطفا بگو ...همیشه بعد از کتک کاری آشتی میکردم ولی الان سه شبه کلا باهش صحبت نمیکنم تشکمم بردم اتاق بچم تنها میخابم

عشقم ناراحت نشی ولی نمیشه یه طرف تو دعواها فضاوت کرد مشکل اصلی همسرت با شما چیه دلیلش چیه اینو شما ن ...

مشکلش اینه خانوادش لوس باراووردنش انتظار داره ۲۴ ری بشینم لوسش کنم لقمه بکنم دهنش

چرا انقدر خفت و خواری به خودتون میدین! من خودم زنم و بچه دارم ولی هیچ وقت به هیچ کس اجازه حقارتمو ند ...

همینجا بخون چیا گفتن زنه کتک خورده به خاطر نخود بدنش درد میکنه 

یکی میگه عذر خواهی کن    یکی میگه فردا یادش میره   اون یکی میگه مرد بودن سخت تره 

باورم نمیشه اینها زنن 

خب چجوری لطفا بگو ...همیشه بعد از کتک کاری آشتی میکردم ولی الان سه شبه کلا باهش صحبت نمیکنم تشکمم بر ...

من کلاسای عزت نفس شرکت کردم مشاوره تلفنی میگیرم هرکس زندگی و شرایط زندگیش فرق میکنه ولی اینو یاد گرفتم که وقتی آویزون شوهر نباشم بیشتر جذاب ترم یا به خودم میرسم بیشتر آدما و اطرافیان و دوستان و شوهرم جذبم میشه مثلا باشگاه میرم کلاسای مختلف میرم شاید همسر شما ماهیانه نده ولی من عادتش دادم هر ماه مبلغی میزنه اینارو آموزش دیدم باید کلاس پادکست گوش بدی اینستا لایو شرکت میکنم شما هم خودتو نجات بده هیچ کس فریادرس آدم نیست 

چرا مرد بودن سخت تره؟

به خاطر شرایط مالی 

پول درآوردن سخته نه اینکه زن بودن راحت هست 

ولی پول درآوردن واقعا سخته 

من خودم ۲ تا بچه سخت دارم یکیش اسپرگر هست ولی دلم برا شوهرم می‌سوزه 

دو جا کار میکنه