2777
2789

موقعی که لباس سبزمو که با چشمام هارمونی خاصی داشت پوشیدم خواستم یکم بیشتر دلبری کنم و رژ لب قرمز ۵۰ میلیونیمو زدم وقتی از در بیرون رفتم آرشاویر راد پسر مغرور دانشگاه رو دیدم وقتی منو دید با اخم به سمتم اومد و محکم تو دهنم زد جوری که شوری خون رو در دهانم حس کردم و اشک تو چشام حلقه زد ولی اون با اون اخم داد میزد که باید پاکش کنم وگرنه به روش خودش پاک میکنه

سال ۱۳۸۵

وضعیت دختران کشور

رمان های نودهشتیا 

هیچکس لیاقت اشکای تورو نداره،کسی هم که داره طاقت دیدنشونو نداره🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تف توی مغز نویسنده ش

با من سرد نباشید میرم کاپشن میپوشم ضایع میشید😂😌 این دنیا ارزش نداره ؛ خودتو اذیت نکن ؛ بقیه رو اذیت کن 😀🙂 من مثل روانشناسا به دوستام انگیزه میدم و خودم مثل روانیا عمل میکنم 😶                         اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیادقطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله😖😩                  ‏وقتي با هندزفري آهنگ گوش ميدم:10% آهنگ گوش ميدم ؛ 90% فكر ميكنم كسي داره صدام ميكنه:///        فارسی خیلی زبان جالبیه ها،سکوت علامت رضاست،جواب ابلهان هم خاموشیست با این وجود سکوت سر شار از ناگفته هاست🤣🙃    یه فرشته هم هس ب اسم 'بیلاخیل👍 مسئول رسیدگی به آرزوهای منه:|😹 داشتم بنیامین گوش میدادم تو یه جای آهنگ میگفت 'آره خوب بلدم قدم بزنم' اصن پشمای آدم میریزه از این همه توانایی که خدا به این آدم داده

اینجاشو نگفتی:

از پله ها سر خوردم اکرم خانم خدمتکار خونمون که خیلی دوسش دارم یه اب پرتقال بهم داد و گفت وای از دست شیطنت تو دختر .. اب پرتقال رو یه نفس خوردم و سوار مازراتی البالویی قشنگم شدم و در فاصله پارکینگ تا در خونه سه چهار ساعتی در راه بودم 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

اینجاشو نگفتی:از پله ها سر خوردم اکرم خانم خدمتکار خونمون که خیلی دوسش دارم یه اب پرتقال بهم داد و گ ...

آخه با سیلی ارشاویر همچیز رو به جز چشمای آبی تیله ایش فراموش کردم

هیچکس لیاقت اشکای تورو نداره،کسی هم که داره طاقت دیدنشونو نداره🤍

ما از این رمانا فقط کتکش قسمتمون شد عشق و محبتش و پیشی برد 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه