2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه یه راه خودکشی بگین

146 بازدید | 12 پست

من ۱۵ سالمه شب و روز درس خوندم ولی تو آزمون‌های آزمایشی ترازم روز به روز هی کمتر و کمتر می‌شه دیگه خسته شدم رد دادم دیگه دنبال یه راه خودکشی می‌گردم حتی خانواده‌ام درسم از سلامتیم براشون مهمتره از هر راهی میرم به خودکشی میرسم خیلی راه‌ها براش پیدا کردم ولی ممکنه زنده بمونم یا اینکه یه اتفاق بدتر برام بیفته تو همین دنیا مثلاً افتادن از ارتفاع ممکنه نخام اسیب ببینه و زندگیم بدتر شه میشه اگه یه راه میدونین که قطعی بمیرم بهم بگین

دختر خوب چه حرفیه آخه حیف جوونیت نیست 

ت الان تو بهترین سال‌های عمرت هستی قدرشو بدون 

درس بخشی از زندگی توعع ن همش

ی کم دیگه بخونی تمومه این همه استرس نداره که 

خیلیا مشکلات بزرگ تری دارن ولی دارن مقاومت میکنن و دووم میارن

قوی باش

اگه خدا بخواد میشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای خدا چقدر شما بچه ها بی عقلین  .  چقدر حرص میدین.  

مرده شور درس رو ببرم که شده تمام زندگیتون.  

چرا بلد نیستین زندگی کردن رو؟  

چرا فکر میکنین همه چیز درسه؟ 

یعنی دنیا هیچ چیز قشنگی برای لذت بردن نداره؟  

مگه خونوادت هررر کاری که تو خواستی کردن که تو هررر کاری اونا میخوان بکنی؟  

برو دنبال علاقت بابا. 

تو تلاشت رو بکن.  شد شد.  نشد برو دنبال یه حرفه.  

هی درس درس.  😡😡😡

وای خدا چقدر شما بچه ها بی عقلین . چقدر حرص میدین. مرده شور درس رو ببرم که شده تمام زندگیتون. چ ...

اخه همه میگن اگه تیزهوشان قبول نشیم به هیچ جا نمیرسیم من تموم تلاشمو بخدا کردم ولی ترازم بالا نمیره 

دختر خوب چه حرفیه آخه حیف جوونیت نیست ت الان تو بهترین سال‌های عمرت هستی قدرشو بدون درس بخشی از زندگ ...

خیلی وقتا حسرت خوشیای زندگی همسنامو میخورم ولی خب چیکار کنم تو ایران نمیتونی بدون درس موفق شی علاقمم که تو ایران به کار نمیاد 

اخه همه میگن اگه تیزهوشان قبول نشیم به هیچ جا نمیرسیم من تموم تلاشمو بخدا کردم ولی ترازم بالا نمیره

ول کن همه رو. همه چیز خودتی.خودت برا خودت ارزش قائل باش  . 

تو هنوز اینقدر باهوش نیستی که متوجه بشی همه زندگی درس نیست.  ترازت بالا نمیره که نمیره.  خب تو تلاشتو کردی نمیشه دیگه.  میخوای چه کار کنی؟  

خیلیم سفت و محکم با بقبه حرف بزن. بگو من اعصابم و سلامت روانم از هر چیز دیگه ای برام مهمتره.  به خدا درس و دانشگاه اون چیزی که فکر میکنید نیست.  

زنداداش من خودشو کشت تو تیزهوشان  الان میگه کاشکی میرفتم دنبال علاقم.  درس روان آدمو خسته میکنه.   

دختر خوب چه حرفیه آخه حیف جوونیت نیست ت الان تو بهترین سال‌های عمرت هستی قدرشو بدون درس بخشی از زندگ ...

شاید باورتون نشه ولی مدرسه و درسا کاری کرده حتی ازینکه الان اینجا نشستم با گوشی کار میکنم عذاب وجدان دارم بخاطر خوابم حتی بعضی وقتا در حد مرگگ گریه میکنم یا خودزنی میکنم یه بار بیهوش شدم از شدت گریه از بچگی تو گوشم خوندن فقط درسسسس زمانی که بقیه بچه ها دقدقشون بازی جدید بود من استرس نمره خیلی خوب داشتم چشم باز کردم داشتم میخوندم 

شاید باورتون نشه ولی مدرسه و درسا کاری کرده حتی ازینکه الان اینجا نشستم با گوشی کار میکنم عذاب وجدان ...

یکم خودتو باور داشته باش 

خودت ب خودت انرژی بده 

سخت نگیر 

اگه خدا بخواد میشه