خیلی پرخاشگر و عصبی شدم همسرم باهام مهربونه ولی من یهو از دستش عصبانی میشم مثلا بگم لیوانو برعکس بذار ولی جور دیگه ای بذاره عصبانی میشم سریع قهرمیکنم. دلم میخواد بشینم یه دنیا گریه کنم انقدر گریه ک از گریه هام سیل بیاد . دوست دارم بخوابم بیدار نباشم. ۵ صبح خوابم میبره تا ۱۲ میخوابم بازم ۳میخوابم تا ۶. نمیدونم چیکارکنم کسی مثل من هست؟ چم شده راه کار بدین همین الانشم میخوام بترکم از گریه. پریودم نیستم تازه تموم شده.
در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم چندساله همینم همه هم ازم دور شدن به خاطر اعصاب ورفتارم دست خودمم نیست ادم بی انرژی خسته افسرده عصبی واسترسی هستم دکترم نمیرمچون هرکی رفته بدتر شده که بهتر نشده چه میشه کرد این بدترین نوع بیماریه ولی چون جسمی نبست درک نمیکنن حقم دارن