2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موی خودت فره؟

اتو کن صاف شه حجمش کم شه بره زیر .اگه نشد موی خودتو‌مث کش بپیچ‌دور این موی دم اسبی ک میزنی ب موهات

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

منم میخام موهامو‌از ته بزنم کچل کنم منتها دودل موندم که اگ کلاه کیس یا موی آماده بگیرم قشنگ میشه یا نه ،نمیفته ؟وایمیسته ؟ خلاصه مشکل پیش نیاد. البته وقتی که فقط بیرون میرم بذارم 

یعنی چی عامو؟

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)
موی خودت فره؟اتو کن صاف شه حجمش کم شه بره زیر .اگه نشد موی خودتو‌مث کش بپیچ‌دور این موی دم اسبی ک می ...

موهام‌حالت داره و کوتاه بلنده میتونم قسمت بلندشو بپیچم دورش کوتاه ها رو یکاری کنم

موی دم اسبی می‌ره زیر موی خودم که کوتاهه رو‌ میمونه

میزنه بیزون درهرصورت چون موها خودت کوتاه تره 

مگه اینکه هم موی خودتو هم دم اسبیه رو حسابی اتو بکشی و دست اخر ک بستی یه تافت و یه سشوار داغ بگیری تا کامل ترکیب بشن اااههه اگرم نشد بکن بندازش اونور