2777
2789
عنوان

بی بی چکککک

81 بازدید | 8 پست

سلام خانوما وقتتون بخیر

خانوما من۵روزه از موعدم گذشته اینم بگم همیشه اینجوری میشم بخاطر تنبلی تخمدان سر تایم خودش پریود نمیشم هیچ وقت

ولی این ما بعد اخرین سیکل قاعدگیم درد شکم داشتم درد لگن کمر درد لکه بینی ۲روز در حد چن قطره سرگیجه صب کردم تا موعدم شه بیبی چک بزنم یکیشو زود زدم منفی شد درجا

ولی یکیشو دیروز صب زدم رنگ قرمز رنگ خیلی کمرنگگگگ رویه خط نیوفتاد ولی از کنار بیبی چک رویه صفحه افتاد این یعنی مشکوکه بیبی چکم؟؟؟ یا من توهم زدم چون منتظر نی نی ام🥲🥲

بیبی چک مشکوک چطوری میشه؟؟

منم الان ۱۰ روز از موعدم گذشته 

تا ۴ ۵ روز پیش بیبی زدم منفی بودن 

آزمایش هم یه روز از موعدم گذشت دادم

ترشحات آبکی دارم امروز بشدت سردرد داشتم 

گفتم بمونم ۳ ۴ روز دیگه برم آز بدم اگه منفی بود برم دکتر

من به دستان خدا خیره شدم معجزه خواهد کرد🥰🤩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم الان ۱۰ روز از موعدم گذشته تا ۴ ۵ روز پیش بیبی زدم منفی بودن آزمایش هم یه روز از موعدم گذشت دادم ...

واییی دقیقا منم ترشحات ابکی دارم سردرد ناگهانی میگیره دو روز از موعدم گذشته بود دلدرد پریودی داشتم فک کردم دارم پریود میشم ولی نشدم نمیدونم دیگه بخدا😔😔😭

واییی دقیقا منم ترشحات ابکی دارم سردرد ناگهانی میگیره دو روز از موعدم گذشته بود دلدرد پریودی داشتم ف ...

من یه روز از موعدم گذشته بود آزمایش دادم منفی بود 

خیلی ها تو همین سایت میگفتن باردار بودن و آزمایششون منفی نشون میداد 

موندم دو سه روز دیگه برم آزمایش بدم اگه منفی بود برم دکتر 

من یه روز از موعدم گذشته بود آزمایش دادم منفی بود خیلی ها تو همین سایت میگفتن باردار بودن و آزمایششو ...

ان‌شاالله که هر چی میخواین جوابش اون در بیاد براتون برا منم دعا کنین باردار باشم😢😢😢

ان‌شاالله که هر چی میخواین جوابش اون در بیاد براتون برا منم دعا کنین باردار باشم😢😢😢

انشالله ار ته قلبم آرزو میکنم که بزودی مامان بشید🥹❤️