2777
2789
عنوان

میگرن😣

214 بازدید | 18 پست

سلام من چند سالیه درگیر میگرن هستم نمی‌دونم دیگه واقعا درد خستم کرده بیرون میرم سر دردم آرایش می‌کنم سردردم قهوه و اینا هم که کلا تعطیل کسی راهکاری داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چیکار کنم دردش کمتر بشه ممنون میشم راهنمایی کنید 🙏

nature 🏖️🍁lover

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمام عدم تعادل و سرگیجه دارین؟من همیشه یه سردرد کم دارم باهاش زندگی میکنم دیگه

اگه خیلی شدید باشه در حد عدم تعادل 

ولی قرص هاش رو که میخورم بشدت حالم رو بد می‌کنه سر گیجه عدم تعادل مثل میت یه گوشه میوفتم درحدی که حتی نمیتونم درست حرف بزنم راه رفتن که دیگه بماند😣🤦🤦🤦🤦

nature 🏖️🍁lover

اگه خیلی شدید باشه در حد عدم تعادل ولی قرص هاش رو که میخورم بشدت حالم رو بد می‌کنه سر گیجه عدم تعادل ...

منم قرص اعصاب بهم داد سردردم گم میشد ولی مثل شما حالم بد میشد نخوردم

باید تنش نداشته باشی ضعیف نشی نور زیاد بهت توی خونه یا بیرون نخوره

من حتی روبروی مهتابی میشینم سرم خراب میشه درد میگیره

منم قرص اعصاب بهم داد سردردم گم میشد ولی مثل شما حالم بد میشد نخوردمباید تنش نداشته باشی ضعیف نشی نو ...

دقیقا 

مشکلم اینه الان اینقدر سطح استرس و تنشم بالاست دیگه موندم به خدا که چیکار کنم 🤦🤦 بعضی اوقات میگم کاش میشد بدون سر زندگی کرد 😬😄

nature 🏖️🍁lover

فقط قرص اهن؟؟ کم خونی که دارم یذره مرسی🦋

خودمم‌نمیدونستم‌مشکلم چیه بخاطر بارداری قرص آهن خوردم کم خونی هم داشتم رفع شد 

سردردای منم اینجور بود آفتاب میزد ب سرم درد میگرف میرفتم‌جای شلوغ سردرد میگرفتم. تی وی زیاد نگاه میکردم سردرد میگرفتم از هفت روز هفته ۳ روزش من سردرد میشدم باید میخابیدم تو تاریکی تا برطرف میشد

قرص اهن‌معجزه بود واسم.خداروشکر از بارداری تا الان‌ک ۹ ماه از زایمان‌گذشته سردرد های سابق برنگشتن  انشالا ک برنگردن کلافه م‌کرده بودن 

شمام امتحان کن کم خونیتو درمان کن انشالا ک‌جواب بگیری 

😑 
خودمم‌نمیدونستم‌مشکلم چیه بخاطر بارداری قرص آهن خوردم کم خونی هم داشتم رفع شد سردردای منم اینجور بود ...

بدبختی اینجاست کم خونیم ارثیه 😐😂😂 یعنی هرچی درد و مرض بوده بهمون ارث دادن🤦ولی حتما امتحان میکنم مرسییی✨

nature 🏖️🍁lover