2777
2789
عنوان

تازه عروس شدم چی بخورم خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8033 بازدید | 156 پست

دوستان به نظرم دیگه رها کنید و متفرق بشید هم استارتر متوجه شد چی باید بخوره  هم اون دوست نازنینمون متوجه شد که جمله را اشتباه خوانده و منظور استارتر دوستانِ نازنینم هست

پس دیگه بیخالِ تکه پاره کردن همدیگه بشید 

استارتر جان موفق و خوشبخت باشی اگر من یا دوستان دیگه چیزی کفتیم که باعث ناراحتی شما شد حلال کن 

خوش باشید و سلامت عشقتون پایدار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم آرد  رو تو روغن بریز با شعله کم همش باید تند تند هم بزنی که نسوزه تا وقتی که تیره بشه رنگش، از اون طرف آب و شکر و زعفران و دارچین و رازیانه رو بجوشون باهم 

همزمان انجام بده 😂 بعد ی صافی بذار و اب و شکر و... جوشیده رو داخل اردِ بریز و همش بزن، ولی مراقب باش خیلی بخار میکنه وقتی قاطیشون میکنی نسوزی خدایی نکرده 

برات آرزوی خوشبختی میکنم عزیزم ، اینجا رسم داریم خانواده عروس صبح بعد عروسی میبرن کاچی ، اگه دوری از خانوادت خودت درست کن و نوش جان کن و به حرفا و انرژی منفی بقیه توجهی نکن😘همیشه همینطور از خودت مراقبت کن

نه ازدواج و رابطه نداشتم از حرف شما هم ناراحت نشدم

عزیز دلی اسی

منم واقعا منظورم از قسمت اول صحبتم همونی بود که گفتم

خدا بهتر از هرکسی صلاح و زمان بندی زندگی ادما رو میدونه مطمئن باش اگه تو این سن ازدواج کردی از خیلیا قراره خوشبخت تر شی

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

مگه تازه عروس شدنم شرایط بحرانیه😂

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

41 سالته تازه اولین رابطه و عروس شدنت بوده؟درکل مبارکه گرمیجات بخوراون دوستایی هم که میگن من فردا صب ...

عزیزم قوی بودن به معنی حقارت نیست اینکه بتونی تو سخت ترین روزات سرپا بشی و تلاش کنی بهش می گن قوی بودن حقارت اونیکه ادای آدمای درمانده رو در بیاری

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

😂 صبح فرستادمش رفت جگر گوسفند برام خرید

تبریک میگم ناز کردنت در بالاترین حد ممکنه خوشم اومد هم ناز داری هم سیاست  معلومه شوهرتم هول کرده ،حالا از من شوهرم بود میگفت جمع کن خجالت بکش دیگه چیزی نشده 

برا شعور پایینت حرفی نمیمونه حق مطلبو ادا کردی و بی شعور بودنتو ثابت کردی

ی ترشیده ی دیگه اضاف شد ب جمعمون ب تومربوط نیست من چی میگم میتونی نخونی بی تربیت بیشعورم ک معلومه خودتی 😅

خب ۴۱ سالم باشه مسخره کردن نداره اتفاقا چون سنم بالا بوده حالم بده شما به موقع خودتون ازدواج کردید ه ...

ن عزیزم مسخره نمیکنم منظورم اینه ک شما با بلوغ کامل ورود داشتی ب یه زندگی و رابطه از ۲۰ساله ها یکم محکم تر باید باشی.همین.اتفاقا ماهم هنرنکردیم ازدواج شمابهتره پخته تری

ی ترشیده ی دیگه اضاف شد ب جمعمون ب تومربوط نیست من چی میگم میتونی نخونی بی تربیت بیشعورم ک معلومه خو ...

با این ادبیات معلومه تو چ جای  بزرگ شدی 

حرفی نمیمونه😅

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

با این ادبیات معلومه تو چ جای بزرگ شدی حرفی نمیمونه😅

زر نزن بابا از این ادبیات باید بفهمی جواب بی احترامی دهن صاف کردنه مثلا تو ادبیاتت خیلی مودبانس ک میای میگی بیشعور؟نخود نپخته ی هر آشی شدن تهش همینه