2777
2789

من علوم رو مستمر 14 گرفتم پایانی 16 بقیه درسام هم 19و20 گرفتم الان مستمر علوم من نمیزاره هشتم رو جهشی بخونم؟ 

چون میگن نمره کسب شده هر درس زیر 15 نباشه؟

حساب قبلا برای فرد دیگه ای بوده 😇🙏

هدفت از جهشی خوندن چیه؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ول کن بابا جهشی چیه

از اونور انقد پشت کنکور کارشناسی و ارشد میمونی که دیگه سال و ماه برات مهم نمیشه

عجله نکن

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
میخوام زود تر موفق بشم

با جهشی خوندن؟ بیشتر فکر کن به هر حال

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

ول کن بابا جهشی چیهاز اونور انقد پشت کنکور کارشناسی و ارشد میمونی که دیگه سال و ماه برات مهم نمیشهعج ...

نمیدونم ب نظر خودم چون نیمه دومی ام یه سال عقب افتادم

درس هیچوقت باعث موفقیت نمیشه هنوز ۱۴ سالته نمیفهمی😂

البته بگم میخوام هنر بخونم طراح لباس بشم اگه دنبال علاقت بری موفق میشی به سن نیست به اینه که عقلت اندازه قدت باشه

نمیدونم ب نظر خودم چون نیمه دومی ام یه سال عقب افتادم

ول کن بابا

دختر خاله من پنج مهر دنیا اومده بخاطر پنج روز یه سال عقب مونده همچین حسی ندارن😂

الآنم شاغله

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
میخوام زود تر موفق بشم

عزیزم تو الان ممکنه تو کلاستون شاگرد زرنگ و اول باشی

ولی جهشی بخونی احتمال زیاد خب بهت فشار میاد و به شاگرد معمولی میشی و همین روند ادامه پیدا می‌کنه تا بالا

ولی اگه همه پایه ها رو سرجای خودش بخونی و خوب بخونی قطعا از اون ور هم پشت کنکور و اینا نمیمونی و زودتر موفق میشی