2777
2789
عنوان

هشت هفته و تشکیل نشدن قلب جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 3210 بازدید | 52 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند هفته رفتید ؟؟دکتر سقط کرد یا خودش؟؟

من 13 هفته برای ان تی رفته بودم 

گفتن رشدش متوقف شده برو ده روز صبر کن ببینم چی میشه 

همون روز بعدظهرش خونریزیم شروع شد....خودش سقط شد

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

تازه پیدا نکردم دیشب هرچقدر گشتم ،از عطاری بخرم ؟؟

کدوم شهری عزیزم ؟ من سر بارداریم کلی به خشک کردم که بخورم ولی نتونستم اگر همشهری باشیم اینا بیا ببر چون جایی به خشک شده پیدا نمیشه من سر سقط قبلیم خیلی گشتم

راستی عزیزم شیاف پروژسترون که مصرف نمیکنی؟ اگر شیاف نمیزاری خود بدنت سقط میکنه اگر مشکلی باشه امید د ...

نه نمیزارم تازه میخ‌است از این هفته بده که نشنید صدای قلبو نداد

من 13 هفته برای ان تی رفته بودم گفتن رشدش متوقف شده برو ده روز صبر کن ببینم چی میشه همون روز بعدظهرش ...

یعنی قلب داشته اول بعدش متوقف شده ،اخی عزیزم انشالا بارداری بعدیت

خدا کنه ،کسی بوده شما دیدی اینجوری؟؟

بله دیدم مورد اینجوری و برای همین میگم عجله نکنید وقتی اینهمه برای بارداری صبر کردید

اگر خدایی نکرده علایم سقط داشتید که هیچی،چون بدن خودش دفع میکنه جنینی که ناقص تشکیل شده

ولی اگر ایشالا علایم سقط نداشتید چند روزی رو صبر کنید و عجله نکنین