2777
2789
بعد رفتم دکتر بهم گفت قبل رابطه ی هفته قرص مترونیذل هم خودت هم همسرت استفاده کن ماهم خوردیم ولی بعد ...

عفونت دارین هر دو 

شوهرت علائمش روی شما ظاهر میشه 

ژل شستوشو برای خودتو شوهرت بگیر قبل و بعد رابطه حتما استفاده کنین

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه یبار داخل خودم گیر کرد از ترس مردم🤦🏻‍♀️هنوز بعد یکماه احساس میکنم ب سختی داخل میره با اون ک بز ...

مگه هنگام رابطه آرامش نداری؟

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

عفونت دارین هر دو شوهرت علائمش روی شما ظاهر میشه ژل شستوشو برای خودتو شوهرت بگیر قبل و بعد رابطه حتم ...

اخه هر دومون قرصا رو استفاده کردیم بعد عادت داریم بعد رابطه بریم خودمونو بشوریم،من سرویس هم میرم

انسانیت مهمه🫂
اخه هر دومون قرصا رو استفاده کردیم بعد عادت داریم بعد رابطه بریم خودمونو بشوریم،من سرویس هم میرم

پماد کلوتریمازول ۱ درصد هم خوبه

اخه دکتر گفت ۲۱روز بخور ۷روز نخور اصلا ب خودش نگفت خب من از کجا بدونم با اونم حامله میشه بهش بگم

روش استفاده‌ی ال دی...وقتی پریود شدی بعد از 5روز شروع میکنی به خوردن ال دی تا 21روز باز قطع میکنی تاپنجم پریود بعدی 

🌹خدایا کمکم کن🌹

ببین الانو نمیدونم باید چیکار کنی اورژانسی بخوری یا نه با وجود اینکه تازه ال دی خوردی حالت بد میشه ....

ولی همین الان تا اوایل عقدهستی  باید راضیش کنی که از کا....م استفاده کنه وگرنه بعدا دیگه سخت میشه راضیش کنی 

چون بهترینش و کم خطرترین و کم عوارض ترین روش همینه 

بهش بگو خودتم اصلا دوست نداری ولی چاره ای نیست دیگه ....

به خدا قرصا همه ی ضررو عوارضش برای زن. بیچارس خیلی ضرر داره

ببین الانو نمیدونم باید چیکار کنی اورژانسی بخوری یا نه با وجود اینکه تازه ال دی خوردی حالت بد میشه . ...

اره حتما باید این کارو کنم 

چون قرصا هم پریودمو جلو عقب میندازه

انسانیت مهمه🫂