2777
2789
عنوان

زبان به صورت خود خوان

152 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من میخام زبان انگلیسی خودم بخونم با کلاس های آفلاین یوتیوب دولینگو و بجز الفبا چیزی نمی‌دونم اگه تجربه ی یا توصیه در این زمینه دارید ممنون میشم بگید 

زندگی زیباست البته به دید شما بستگی داره اگه نژاد پرستی نیا عزیزدلم♥️

به عنوان یک دبیر زبان با پانزده سال سابقه کار میگم زبان در سطح شما به عنوان خودخوان جواب نمی‌ده . خود خوان برای سطوح بالاست . مثلا شما upper رو گذرونده باشی و بخوای برای pre IELTS آماده بشی .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به عنوان یک دبیر زبان با پانزده سال سابقه کار میگم زبان در سطح شما به عنوان خودخوان جواب نمی‌ده . خو ...

آها من سه هفته دیگه دارم میرم به نظر در محیط یاد میگیرم یعنی شروع کنم با معلم ب صورت آنلاین 

پنجمین زبان هست من اون ها رو ناخودآگاه یاد گرفتم زبان مادریم و پدریم بوده

آها من سه هفته دیگه دارم میرم به نظر در محیط یاد میگیرم یعنی شروع کنم با معلم ب صورت آنلاین پنجمین ز ...

بله محیط خیلی کمک کننده هست با معلم هم به صورت آنلاین پیش برید خیلی خوب میشه و مکمل خواهند بود 

یعنی مدرک زبان ازت نخواستن؟ی سری کشورا رو میدونم اگه بلد نباشی خودشون ۶ ماه میفرستن اونجا کلاس

ن ما داریم خانوادگی مهاجرت میکنیم برا داداشم بابا مامانم خواستن ولی برا من 

شانس آوردم 

چیزی به اسم توی محیط یادگرفتن برای شخص مبتدی وجود نداره زمانی توی محیط میتونی زبان یادبگیری که بلد باشی چیزایی بیشتری یادمیگیری 

از الان شروع کن معلم آنلاین گرفتن که رفتی هم بتونی باهاش ادامه بدی 

ن ما داریم خانوادگی مهاجرت میکنیم برا داداشم بابا مامانم خواستن ولی برا من شانس آوردم

با دولینگو اگه بخوای بخونی باید ی زبانی غیر انگلیسی بلد باشی مثلا اسپانیایی، ایتالیایی یا حتی ترکی استانبولی چون زبان فارسی رو نداره 

کلاس آنلاین نمیتونی ثبت نام کنی؟

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من

با دولینگو اگه بخوای بخونی باید ی زبانی غیر انگلیسی بلد باشی مثلا اسپانیایی، ایتالیایی یا حتی ترکی ا ...

ب عربی ایتالیایی بلدم