2777
2789

لطفا تا اخر بخونید 

به این پسر حق میدین؟

چه توصیه و مشورتی دارین؟

پسر نزدیک ۴۰ سالشه

یه بیماری نادر ژنتیکی داره.

سلامتی کلی مشکلی نداره.

چند ساله خواستگاری رفته

بیشتر دخترایی که ردش کردن به خاطر همین بیماری بوده

امکانات اولیه زندگی رو میتونه تهیه کنه مثلا ماشین داره ، خونه هم میتونه رهن کنه

درامدشم متوسط هست.

حالا میگه دیگه تحمل ندارم میخوام برم پول بدم از اون دخترا بیارم، دیگه تحمل ندارم اینطوری زندگی رو ادامه بدم....

میگه هر جا رفتم ردم کردن

میگه دخترا حق دارن چون پای یه عمر زندگی هست و قرار نیست خودشون به خاطر من قربانی کنن.

میگه من هستم که باید روشم تغییر بدم

و گفته خیلی از دخترایی که رفتم مشکل داشتن بعضی ها معلول بودن بعضی ها مشکل شنوایی و بینایی داشتن ولی رد کردن منو ...

حتی گفته رفتم دخترای بی سرپرست واسه خواستگاری که اصلا پدر و مادرش معلوم نبوده ولی رد شدم.

شما بهش حق میدین؟

چی کار کنه ؟

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!

نه حق نمیدم.چون اون زنا هم گناه کبیره هستش هم کلی بیماری مرگبار بهش هدیه میدن.بهتره صبور باشه و به خداوند توکل کنه

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل ژنتیکی اش دقیقا چیه ؟! 

توی سلامتی خودش مشکل ایجاد کرده ؟! 

امکان اینکه بیماری رو به نسل بعدش بده هست ؟؟ 

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼
مشکل ژنتیکی اش دقیقا چیه ؟! توی سلامتی خودش مشکل ایجاد کرده ؟! امکان اینکه بیماری رو به نسل بعدش بده ...

اره مشکل به بچه هم ممکنه تاثیر بذاره

ولی در کل سالم دیده میشه

ظاهر زیاد چیزی مشخص نمیشهبله بچه یگی از مشکلات هست

برای بعضیا بچه همه ی زندگیه 

باید کسیو پیدا کنه ک داشتن یا نداشتن بچه مسئله مهمی نباشه 

تو ۴۰سالگی کمی سخته 

مگر اینکه با خانم مطلقه یا بیوه ازدواج کنه

برای بعضیا بچه همه ی زندگیه باید کسیو پیدا کنه ک داشتن یا نداشتن بچه مسئله مهمی نباشه تو ۴۰سالگی کمی ...

همه مدل خانومی رفته

ردش کردن

پسو داشته

اره مشکل به بچه هم ممکنه تاثیر بذارهولی در کل سالم دیده میشه

ببین اینکه بچه اشون بیماری رو به ارث میبره حقیقتا یکم کار رو سخت کرده ؟! بیماری شون جوری هست که کشنده باشه یا آسیب جدی داشته باشه مثلا توی بچه شون 

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼
نه حق نمیدم.چون اون زنا هم گناه کبیره هستش هم کلی بیماری مرگبار بهش هدیه میدن.بهتره صبور باشه و به خ ...

آره میدونم ولی پسو داره

کسی قبولش نمیکنه

اسم صیغه هست ولی همه واقعا اون کاره هستن

ببین اینکه بچه اشون بیماری رو به ارث میبره حقیقتا یکم کار رو سخت کرده ؟! بیماری شون جوری هست که کشند ...

پسوریازیس سرچ کن

ظاهرش جالب نیست

رد میکنن

پوستش بد میشه

پسوریازیس سرچ کنظاهرش جالب نیسترد میکننپوستش بد میشه

عزیزم این که مشکل بدی نیست 😐

من گفتم شاید تالاسمی ، چه میدونم خواهر برادر داونی چیزی دارن 

به خاطر این مسئله رد میکنن ؟! 

شاید چون خیلی جلوی بقیه بُلدش میکنن وگرنه اونقدها حدی نیست که