2777
2789
عنوان

اشتباه من...

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 27 پست
مهم نیست بزار ناراحت باشه از دستت چون مقصر شما نبودی باید پیش همسرت خواسته خواهرشو بازگو میکردین تا ...

خودش اومد به شوهرم هم گفت و اونم بهش گفت از حقوقت چیزی باقی نمیمونه و اصلا به استرسش نمی ارزه  شماادم شناسیتون خوبه الانم اصلا خوابم نبرده و آرامشم بهم ریخته و میگم از چشم من دبده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدای سرت حوصله داری عزیزم چرا انقدر بخودت استرس میدی خواهرشوهرت الان خوابه یا درگیر زندگیش و شاید اصلا به شما فکر نک یادت باشه نزار ذهنتون پراز افکار پوچ باشه بخودت فرزندت همسرت فکر کن و اگه به خواهرشوهرت فکر کنی بیشتر بهش بال و پر دادی فراموش کن بخودت بگو خدای من شاهدی و من وجدانم اسودس همین براتون بس عزیزم

فدای سرت حوصله داری عزیزم چرا انقدر بخودت استرس میدی خواهرشوهرت الان خوابه یا درگیر زندگیش و شاید اص ...

از این زورم گرفت که چند تا بدهکاریش هم دادیم ولی باز پوزش کرد تو هم و ناشکری کرد و از اینم میترسم شوهرم بره یواشکی بهش بده چون همیشه عادت داره همه کاراشو که میکنه بعد به من میگه

فدای سرت حوصله داری عزیزم چرا انقدر بخودت استرس میدی خواهرشوهرت الان خوابه یا درگیر زندگیش و شاید اص ...

ممنون از اینکه جواب من تنها رو دادی نه دوستی داشتم و نه به کسی اعتماد میکردم که باهاش حرف بزنم خدا خیرتون بده🌷🍀