2777
2789
عنوان

اشتباه من...

305 بازدید | 27 پست

سلام چند سال پیش ما یه وامی برای تهیه منزل برای خودمون گرفتیم همسرم از پرداخت قسط بدش میاد چند بار اومد تسویه حساب کنه من نذاشتم گفتم چه کاریه پولش بده به من من قسطاشو میدم ولی قبول نکرد تا اینکه منه احمق اشتباه کردم و به خواهرشوهرم گفتم که میخواییم چنین کاری کنیم اونم گفت بدین به من تا من از حقوقم پرداخت کنم شوهرم قبول نکرد ولی اون ناراحت شد و از چشم من دید و برخورد شوهرم هم یه جوری شده باهام  بنظرتون چکار کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ وقت نفهمیدم گفتن این حرفا به خانواده شوهر چه لزومی داره ؟ وقتی شما دیدی همسرت به شما هم قبول نکر ...

آره اشتباه کردم و فکر نکرده حرف زدم تازه شوهرم هم دعوام کرد 🤦‍♀️🤦‍♀️

حالا بنظرتو چکار کنم برای حفظ رابطه ها و از کم محلی خواهرشوهرم به خودم ناراحت شدم درصورتیکه من قبلش ...

مهم نیست بزار ناراحت باشه از دستت چون مقصر شما نبودی باید پیش همسرت خواسته خواهرشو بازگو میکردین تا متوجه میشد شما بی تقصیری در ثانی کاش یکم به ارامش خودت هم بها میدادی مهم نیست باور کن

یادت شه اگه سوال نپرسی سوال نمیپرسن اگه هم پرسیدن خیلی سربسته جواب میدم کلا خودت راز نگهدار زندگیت ب ...

من بخدا سوال نمیپرسم ولی خواهرشوهر من خیلی حساسه و تو همه چی دخالت میکنه چرا بچه جوراب میپوشه چرا همش توپ بازی میکنه چرا تبلت بازی میکنه چشماش آسیب میبینه و...‌ یا قسطاتون دادین اینو چند خریدی موهات اینجوری کن و....

این حرفو باید برای خودم تکرار کنم تا فراموش نکنم و دیگه حرفی نزنم

هیچ وقت چیزی نپرس تا کسی جرات پرسیدن سوالی نداشته باشه همیشه قبل صحبت کردن فکر کن ببین گفتن این حرف ایا فایده ای داره ؟ یادت باشه قبل هر صحبتی کمی بیندیش دوست خوبم