2777
2789

اون با شماره من تلگرام نصب کرد و ما عقدیم

بعد دوست من تو یه گروهی بود تلگرام منو هم اون موقع ها اد کردع بود تو گروهه(برای دوسال قبل عقدمونه قضیه)

و نمیدونم اصلا چطور بایذ اون پسره شماره منو داشتع باشه

امشب یه پسری که تو همون گروه بود بهش پیام داده لود ک فلانی تویی اونم گفته اره و خودشو جای من جا زده

و حرف میزدن من عصبی شدم دیدم و استرس گرفتم گفتم تو چت بودیم وگرنه هیچ صنمی ندارم

اون اصلا باور نکرد و هی حرف میزد خب ما هن قبلا گروه بودیم و عین چندتا رفیق بودیم تقریبا من دیدم اینطور چت میکنن زدم همینجو بالا صفحه بلاک بود بلاکش کردم گفتم ولکنا پیام نده

ابنم پاشد منو هل داد اونور هر چقد گفتم نرو گذاشت رف

و انگار که رابطمون مرگشو دیده باشه

نمیدونم چیکار کنم هر چقد التماس کردم از بلاکی در بیار باباگوه خوردم پیام بده گوش نکرد .خودم برداشتم از بلاک دراوردم گوشیو ازم کشید گف ب گوشی من حق نداری دست بزنی

خیلی حالم بده خیلیزیاد بخدا من بهش خیانتی نکردم حتی اونا منو هیچ وقت ندیدن و نمیدونن کیم دقیقا فقط تو گروه تلگرام بودیم

حالم افتصاح خرابه اگه رابطم خراب شه دق میکنم من عاشقشم بخدا از وقتی عقدیم من حتی به یه پسر نگاه جوری دیگ هم ننداختم نمیدونممممم چه غلطی بکنممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمان بده بهش ....

درست میشه ...زبون درازی نکن .. تو هم بودی شاید همینکارو میکردی خودتو بذار جای اون

فقط بهش بفهمون چقدر برات ارزش داره 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

زمان بده بهش ....درست میشه ...زبون درازی نکن .. تو هم بودی شاید همینکارو میکردی خودتو بذار جای اونفق ...

بخدا دارم سکته میکنم انقد حالم بدع. دنیای من اونه به قران نمیتونم فکرشم کنم یه روز ازش جدا بشم

زمان میخواد اروم شه به دل نگیر چیزی ازش تو این دوره چون تو میدونی بعد ازدواج کاری نکردی اون از کجا بخواد مطمعن شه

باید با خودش فکر کنه

تصمیماشو بگیره و بعد آروم میشه 

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
چه اوضاع بدی شد.... زیاد نمیخواد منتشو بکشی... زیاد بگی چیزی بین ما نبوده بدتر شک میکنه بیخیال طی کن ...

حالم خیلی بده بخدا من همه چیزم اونه خیلی دوسش دارم بقران بهش خیانتی نکردم هیچ@وقت

بخدا دارم سکته میکنم انقد حالم بدع. دنیای من اونه به قران نمیتونم فکرشم کنم یه روز ازش جدا بشم

همه اینا میگذره ولی همه این حرفا رو کم کم بهش بگو الانم فقط بذار اروم بشه یکم

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

زمان میخواد اروم شه به دل نگیر چیزی ازش تو این دوره چون تو میدونی بعد ازدواج کاری نکردی اون از کجا ب ...

اگه همینطور اشتباه قضاوت کنه فکر کنه من بهش حیانت کردم چه غلطی باید بکنم؟؟؟ من زندگیو ی لحظه بدون اون نمیخام همه چیززززم اونه بخدا دارم دق میکنم

حالم خیلی بده بخدا من همه چیزم اونه خیلی دوسش دارم بقران بهش خیانتی نکردم هیچ@وقت

میدونم خیانت نکردی... میگم دیگه ول کن هی به شوهرت نگو بیا برات توضیخ بدم اون یارو خر کی بوده بین ما چیزی بوده یا نه... ی کلمه بگو نمیشناسمش تو ی گروه بودیم اسممو فهمیده همین