راستش نمیتونم اینجا زیاد توضیح بدم ولی در این حد بدونین که مادرش فوق العاده اذیتش میکنه و خوردش میکنه یعنی راحت جلو من بهش الکی و بیخود میگه بی غیرت 🙄🙄
همسرم امروز اینو بهم گفت منم هیچی پیدا نکردم بگم فقط از تصمیمش شوکه شدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه): برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمدهام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی. یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز میکنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم): حکایت مواجهه من با آدمهاییه که یهو ازشون عجیبترین بیمهریها رو میبینم...
امروز دعوا کردن با هم دیگه اونم به خاطر من 🤦🏻♀️🤦🏻♀️من روحم خبر نداشت مامانش نمیدونم چی گفته د ...
مادرشوهرا چ خبرشونه امروز
همه منتظرن پاچه بگیرن
دم شوهرت گرم ک پشتت در اومد
تو هم بهش اطمینان بده پای هر تصمیمی ک بگیره هستی
من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه): برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمدهام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی. یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز میکنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم): حکایت مواجهه من با آدمهاییه که یهو ازشون عجیبترین بیمهریها رو میبینم...
مادرشوهرا چ خبرشونه امروزهمه منتظرن پاچه بگیرن دم شوهرت گرم ک پشتت در اومدتو هم بهش اطمینان بده پای ...
شوهرم میدونه من چقد با خانوادش خوبم چقد دوسشون دارم ولی به وضوح دید که به من چی ها میگن باور کرد واقعا نمیدونم چی بگم من که کاری ندارم باهاشون اونا به خدا درگیرم🤦🏻♀️
شوهرم میدونه من چقد با خانوادش خوبم چقد دوسشون دارم ولی به وضوح دید که به من چی ها میگن باور کرد وا ...
باید حدود رابطه ات رو باهاشون حفظ میکردی
بخدا ک به خیلیا خوبی نیومده،مخصوصا خانواده شوهر
باید حدود رابطه ات رو باهاشون حفظ میکردیبخدا ک به خیلیا خوبی نیومده،مخصوصا خانواده شوهر
من خیلییی ساده ام نه تنها با اونا بلکه دلم نمیاد با یکی یخورده نامهربون باشم خودمو بگیرم انقد به طرف خوبی میکنم مهربونی میکنم که نگو ولی خب همیشه وجدانم راحته میگم خدا به دل اونا آرامش بده با خودشون آشتی کنن چرا آدم باید مشکل داشته باشه با بقیه
من خیلییی ساده ام نه تنها با اونا بلکه دلم نمیاد با یکی یخورده نامهربون باشم خودمو بگیرم انقد به طرف ...
شما بهترین کارو میکنید ولی خیلیا این ذات خوبتو میذارن پای سادگیت و باعث آزارت میشن
تو دنیای آدم بزرگا نباید با دلت باهاشون رفتار کنی
این جماعت سیاست لازمن