2777
2789

در ارتباط نباشم 

راستش نمیتونم اینجا زیاد توضیح بدم ولی در این حد بدونین که مادرش فوق العاده اذیتش می‌کنه و خوردش می‌کنه یعنی راحت جلو من بهش الکی و بیخود میگه بی غیرت 🙄🙄

همسرم امروز اینو بهم گفت منم هیچی پیدا نکردم بگم فقط از تصمیمش شوکه شدم

هایا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگفتی رابطه ات با خانواده ات به خودت مربوطه

هر تصمیمی بگیری من بهش احترام میذارم

بهتر اینکه ک رابطه رو کم کنید نه با قهر و بدلخوری

دوری و دوستی

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

میگفتی رابطه ات با خانواده ات به خودت مربوطههر تصمیمی بگیری من بهش احترام میذارمبهتر اینکه ک رابطه ر ...

امروز دعوا کردن با هم دیگه اونم به خاطر من 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️من روحم خبر نداشت مامانش نمی‌دونم چی گفته دعوا کردن

هایا
امروز دعوا کردن با هم دیگه اونم به خاطر من 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️من روحم خبر نداشت مامانش نمی‌دونم چی گفته د ...

مادرشوهرا چ خبرشونه امروز

همه منتظرن پاچه بگیرن  

دم شوهرت گرم ک پشتت در اومد

تو هم بهش اطمینان بده پای هر تصمیمی ک بگیره هستی

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

مادرشوهرا چ خبرشونه امروزهمه منتظرن پاچه بگیرن دم شوهرت گرم ک پشتت در اومدتو هم بهش اطمینان بده پای ...

شوهرم می‌دونه من چقد با خانوادش خوبم چقد دوسشون دارم ولی به وضوح دید که به من چی ها میگن باور کرد واقعا نمی‌دونم چی بگم من که کاری ندارم باهاشون اونا به خدا درگیرم🤦🏻‍♀️

هایا
میگفتی هر جور آرامش داری من کنارتم عزیزم

امروز دعوا کردن با هم دیگه اونم به خاطر من 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️من روحم خبر نداشت مامانش نمی‌دونم چی گفته دعوا کردن

هایا
شوهرم می‌دونه من چقد با خانوادش خوبم چقد دوسشون دارم ولی به وضوح دید که به من چی ها میگن باور کرد وا ...

باید حدود رابطه ات رو باهاشون حفظ میکردی

بخدا ک به خیلیا خوبی نیومده،مخصوصا خانواده شوهر

باید حدود رابطه ات رو باهاشون حفظ میکردیبخدا ک به خیلیا خوبی نیومده،مخصوصا خانواده شوهر

من خیلییی ساده ام نه تنها با اونا بلکه دلم نمیاد با یکی یخورده نامهربون باشم خودمو بگیرم انقد به طرف خوبی میکنم مهربونی میکنم که نگو ولی خب همیشه وجدانم راحته میگم خدا به دل اونا آرامش بده با خودشون آشتی کنن چرا آدم باید مشکل داشته باشه با بقیه 

هایا
من خیلییی ساده ام نه تنها با اونا بلکه دلم نمیاد با یکی یخورده نامهربون باشم خودمو بگیرم انقد به طرف ...

شما بهترین کارو میکنید ولی خیلیا این ذات خوبتو میذارن پای سادگیت و باعث آزارت میشن

تو دنیای آدم بزرگا نباید با دلت باهاشون رفتار کنی

این جماعت سیاست لازمن

شما بهترین کارو میکنید ولی خیلیا این ذات خوبتو میذارن پای سادگیت و باعث آزارت میشنتو دنیای آدم بزرگا ...

آره گلم شوهرمم همینو میگه

من باید رو خودم کار کنم اینطوری بعدا اذیت میشم 

هایا