2777
2789

برادرم و زنداداشم دیروز بدجوری دعوا کردن درحد کتک کاری و فحش 

خونشون طبقه بالایی بابام ایناس

مامان و بابای منم که صدارو شنیدن رفتن جداشون کردن و نزاشتن بیشتر ازین کتک کاری بشه 

زنداداشمم وسط دعوا زنگ زده به باباش که بیا منو ببر ولی باباش نیومده

بابای منم دیشب زنگ زده به پدر زن برادرم و گفته که بیاید بشینیم مشکل بچه هارو حل کنیم بازم نیومده باباش

حالا امروز مامان و بابا و داداش من دعوت شدن شهرستان مجلس ترحیم یکی از بستگان دور

داداشمم رفت با پدر و مادرم 

زنداداشم طبقه پایینه خونه خودش 

منم اومدم خونه پدرم مواظب خواهر و برادر کوچکترم باشم که شبو تنها نباشن تا فردا که مادرم برگرده

حالا به نظرتون باید میرفتم پیش زنداداشم یا زنگش میزدم بیا بالا؟ خواهرم میگه ولش کن خونه خودشه مزاحمش نشیم 

همش عذاب وجدان دارم آیا من کوتاهی کردم؟ 

اینم بگم باباش هنوز نیومده دنبالش و امشب تنهاست اما ساختمون امنه 

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهد هم بوده!!

چه ربطی ب کتک کاری داشت مقصر بودن شما ؟!!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یه زنگی میزدی، جواب نداد پیام...

ولی چه بابای بی احساسی داره ،دلم سوخت براش

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾