2777
2789
عنوان

دختر ھمجنس باز

463 بازدید | 17 پست

بچہ ھا یہ مدرسہ شبانہ روزی نزدیک ماھس من از دوستام شنیدم کہ دوتا دختر کہ از یہ روستا دیگ اونجا درس میخوندن باھم ببخشید رابطہ بد دارن دوستاشون دیدنشون بہ خونوادشونم خبر دادن  

شما ھم مورد اینجوری دیدین

ندیدم

ببینمم گفتن و جار زدن نداره ک🤦‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

قوم لوط 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو حالا مادیده باشیم هم چی ب شما میرسه؟

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊

ندیدم 

ولی اگه می‌دیدم هم نمیگفتم

چون هم گفتنش باعث عادی سازی میشه 

هم اینکه واقعا دلم نمی‌خواهد آبروی کسی رو ببرم زندگی بالا پایین دارن. شاید ۱۰ سال دیگه خواست ازدواج کنه و از کارش پشیمون شد دلم نمی‌خواهد من گند زده باشم تو زندگیش