2777
2789

نمیشه که همش تاپیک خواهرشوهر و شوهر و حال بد... یکمم بخندیم

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لایک لطفاااا بعد بیام بخوونم

سلااام ملکه خانم چطوری عزیزم؟عیدت مبارک خانم خانما🤝😍

کاربر zxm23  هستم. و در حال حاضر عضو فعال گروه مافیایی سلامت باشید🗿  هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁 عاشق کارتون های باب اسفنجی و بینوایان و انیمیشن های المنتال درون و برون و رالف خرابکار وقتی میگم عاشق اینا یعنی 100 بار هرکدومو دیدم و برای  بار 101 میبینم😁یه کتاب و اهنگ خوبم معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست،کتاب به امید دلبستم و عقاید یک دلقک،48قانون قدرت هم خیلی بهتون پیشنهاد میکنم... اهنگ زندگی همینه ارتا،بیشتر از همیشه نازنین و محیار، چشماتو ببند، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌،  و قد و بالای تو رعنارو بنازمم تو که با عشوه گری از همه دل میبری چرا نمیرقصی (مدیونی با ریتم نخونی😁 )اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤
انقدر زندگی سخته و بالا پایین داره ک همه خاطره ها از ذهنم پاک شده 😕😕😕😕😕

ای بابا خب برو خاطره های خوب بساز همچی رو بیخیاللل

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 

یه مشکلی سر کار برام پیش اومد بود 

بعد هموار اقا بهم پیام داد و گفت کار من نبوده یه وقت فکر نکنی من بودم 

من هم در جواب اومدم نوشتم نه خواهش میکنم این چه حرفیه . من به اندازه چشمام به شما اعتماد دارم.

بعد گوشیم خودش اصلاح کرده بوده من به اندازه پشمام به شما اعتماد دارم . متاسفانه پیامک هم بود 

بعد غروب گه خوابیدم و بیدار شدم تازه فهمیدم چی گفتم 

داشتم طبقه های پرونده اداره‌ رو مرتب میکردم 

یهو از بالا افتادم 

یهو دیدم رئیس پرید منو تو هوا گرف 

محو تماشای هم شدیم 

یه کارم کردیم

برگرفته از دل نوشته های یک دختر مناطق محروم💔😂😂😂😂

با داییم زیاد صمیمیم مث رفیق بعد هردفعه میاد میگه عه زرافه صورتی چطوری زرافه بخاطر قدم و صورتی بابت لباسام که همیشه صورتیه:/

بعد نشسته بودیم باهم حرف میزدیم یهو خودشو انداخت رو زمین و محکم نفس میکشید منم میخندیدم یهو پاشد زد پس کلم و گفت زهرمار من دارم جون میدم تو میخندی😂😂

تیکر تولدمههه بخدا حامله نیستمم😂🥺

خودم شروع میکنم یختون اب شه😂 یکی از سوتی هام این بود که رفتم پیش رفیقم و اونم با نامزدش قرار داشت... خلاصه رفیقم گفت که ادرینا حواست باشه که یه وقت ضایع نکنی بگو فلانی(ک رفیقم باشه) خیلی دوست داره همش از استایل خوبت از فیس خوبت میگه... خلاصه که طرف اومد و گفت چخبراز شما ادرینا خانوم منم هول شدم گفتم وای فلانی(رفیقم) اینقدر از قیافه ی تخمیت میگه که حالم بهم خورد ریده رو استایلت🤣💔

داشتم طبقه های پرونده اداره‌ رو مرتب میکردم یهو از بالا افتادم یهو دیدم رئیس پرید منو تو هوا گرف محو ...

حالا خداروشکر تو دانشنگاه و جزوه نبوده😂

یه مشکلی سر کار برام پیش اومد بود بعد هموار اقا بهم پیام داد و گفت کار من نبوده یه وقت فکر نکنی من ب ...

😂قشنگ بود