2777
2789
عنوان

دردو دل

208 بازدید | 23 پست

اوایل ازدواج مث بقیه خوب عالی 

به مرور 

بزارین الان و بگم انگار زده شده ازم امروز بعد ۳هفته رابطه بدون معاشقه داشتیم 

من دارم عاشق تر میشم 

اون دور تر 

دو سه ساله که حتی در طول هفته دستشم بهم نمیخوره 

اعتراض کنم میگه برو بابا تو مشکل داری من عادیم 

تو سرچ گوگلش ،پورن میبینه خیلی ریلکس و خیلی بیشعورانه گردن نمیگیره تا صب بگم اصلا گردن نمیگیره 

تو اکسپلور اینستاش پر عکس های لختی 

با زن های دیگه کلا خوب گرم میگیره 

توی این ۷سال حاضرم قسم بخورم خیانت جنسی نداشته ولی خیانت تا دلت بخواد لفظی و رفتاری و ...

شده در روز نگاهمم نکنه ولی ...

خستم ..حتی نمیتونم حرف بزنم 

با یه بی‌شعور دارم سر میکنم ازدواج ما طوری تو فامیل مث بمب ترکید که نزدیکان شب عقد خط و نشون روی میز وسط تالار می‌کشیدن که اینا سر دوسال جدا میشن 

پسر عمو دختر عموایم ۹سال بزرگتره من حتی تا قبل ازدواج تو چشمای پسر دیگه حتی نگاه نکرده بودم چه برسه ...

اولین هام باهاش بوده همیشه باد مینداخت تو غبغبش که نمونه تو برام نبود و نیست....

خستم حتی از سردرگمی نمیدونم چکار کنم ....😔

قبل ازدواج دوستش داشتی ؟  دوستت داشت ؟ 

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبل ازدواج دوستش داشتی ؟ دوستت داشت ؟

اره شدید 

طوری که دوران نامزدی میرفتیم بیرون دستم ومیگرفت گریه میکرد میگفت آرزوم بودی 

میگفت هیچوقت به اندازه من نمیتونی دوستم داشته باشی 

عجیبه عجییییب

اره شدید طوری که دوران نامزدی میرفتیم بیرون دستم ومیگرفت گریه میکرد میگفت آرزوم بودی میگفت هیچوقت به ...

جرا اینجوری شده ؟

قبل ازدواج رابطه ج داشتید ؟ شاید تو رابطه زیاد بهش خوش نمیگذره

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜
زیادی براش خوب بودی اون شاید دوست داره ولی فراموش کرده و میدونه تو همیشه هستی براشاحتیاج به یه تلنگر ...

دیوونه وار محبتش کردم 

فک کردم حتی با قربون صدقه خوب میشه از سرکار میاد قربون صدقه میرم تا خواب ولی انگار با دیواری کسی که قبل اینکاررو واسه خود من میکرد هنوز قربون صدقه هاش تو گوشمه😑

جرا اینجوری شده ؟قبل ازدواج رابطه ج داشتید ؟ شاید تو رابطه زیاد بهش خوش نمیگذره

دوران عقد ۳سال طول کشید میتونم بگم هرشب نه یه شب درمیون رابطه داشتیم خیلی داغ بود 

الان با دیوار روبروم تفاوتی نداره

دوران عقد ۳سال طول کشید میتونم بگم هرشب نه یه شب درمیون رابطه داشتیم خیلی داغ بود الان با دیوار روبر ...

باهم صحبت کنید ، بگو چرا اینقدر تغییر کردی 

دیوونه وار محبتش کردم فک کردم حتی با قربون صدقه خوب میشه از سرکار میاد قربون صدقه میرم تا خواب ولی ا ...

براش عادی شده 

مثل خودش رفتار کن 

برو خوش باش با خانوادت با دوستات بگرد 

کاری کن که بعد ها پی ببره کی رو از دست داده

براش عادی شده مثل خودش رفتار کن برو خوش باش با خانوادت با دوستات بگرد کاری کن که بعد ها پی ببره کی ر ...

طوریه با بیخیالی سر کنم بدتر از من میشه 

خیلی آدم بدرد نخورده میشه گفت منطق توی مغز این آدم جایگاهی نداره

باهم صحبت کنید ، بگو چرا اینقدر تغییر کردی

اصلا گوش نمیده میتونم بگم ۱۰۰ بار دوساعت گریه کردم اصلا گوش نمیده چی میگم یا فوقش دلش بسوزه فقط با تمسخر نگاه کنه بگه من همینم تو داری خودت و اذیت میکنی سعی کن آروم باشی