2777
2789
عنوان

انتخاب فرد مناسب برا ازدواج

3142 بازدید | 176 پست

سلام وقت بخیر

اول صحبتام بگم که منو ببخشید وارد سایت شدم (البته ورود آقایون از نظر مدیریت سایت مانعی ندارد ) باز بخاطر حضور در جمع دوستانتون پوزش میخوام (من اکانت نداشتم و برا این پرسش مجبور به ایجاد حساب کاربری شدم)

یه موضوعی هست که مدتیه ذهنم رو درگیر کرده در مورد انتخاب فرد مناسب برا ازدواج

واقعیت اینه که من تا این سن با هیچ دختری رابطه احساسی و عاطفی نداشتم به اصطلاح ساده تر دوست دختر نداشتم

ولی توی محیط دانشگاه و محل کارم ارتباطات اجتماعی خوبی با جنس مخالف دارم (در مورد کار و تحصیلات)

یعنی بلدم چجوری با یه دختر حرف بزنم و رفتار کنم

دلیل این که تا الان سمت اینگونه روابط نرفتم برمیگرده به طرز فکرم

چون از بچگی تو محدودیت مالی بودیم و من از بچگی هم کار کردم و هم درس خوندم  دوس نداشتم خودم رو درگیر این روابط گذرا کنم و عقب بمونم و بخاطر شرایط مالی پس زده بشم (یه غرور خاصی در برابر نه شنیدن دارم)

ترجیح دادم تا شرایط رو مساعد کنم بعد یه دختر رو بیارم به زندگیم و دنبال عشق و حال و عیاشی با دخترای مردم نیستم فقط میخوام یه نفر رو پیدا کنم کنارش زندگی کنم

مسئله اینه الان که دارم اجتماع رو میبینم با اون چیزی که توی فکر من بود فرق میکنه

من همیشه میگفتم خودم اهل هیچ حاشیه ای نیستم و در آینده یه دختر بی حاشیه پیدا میکنم و یه زندگی عاشقانه در عین حال عاقلانه خواهم داشت من حتی سیگار و مشروب و قلیون هم مصرف نمیکنم

ولی الان میبینم کلا ارزش های جامعه عوض شده و افرادی مثل ما کمتر طرفدار داریم

من شرایط مالیم خوبه یه تعمیرگاه خودرو و یه نمایشگاه دارم خونه و ماشین هم دارم

تحصیلاتم هم فوق لیسانس مهندسی مکانیک از شریف احتمالا امسال دانشجو دکتری بشم

بنظر شما چیکار کنم تا بهترین انتخاب رو داشته باشم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بهت میگم ،دنباله این نباش ک یکی هم مثل خودت بوده باشه ،چون ممکنه ک نباشه ....

پس بهتره بفکر آینده باشی و کلا گذشته کسیو کنکاش نکنی ک چیز خوبی از توش در نمیاد 

ولی در کل امیدوارم برسی ب اون چیزی ک میخوای

بجای گشتن دنبال دختری که گذشته پاک و بی حاشیه ای داره باید دنبال دختری باشه که دل پاکی داری 

پیدا کردن این دخترا سخته ولی دلیل نمیشه که اگه کسی واقعا رل داشته یا قلیون کشیده برای ازدواج مناسب نیست

اینکه دنبال ازدواج عاقلانه هستی رو تحسین میکنم 

ولی اگه واقعا میخوای زود ازدواج کنی باید یکسری معیار هاتو کنار بذاری 

داداش ملاک ھا ت رو در نظر بگیر خوب توج کن دقت کن کہ چ چیزایی مھم برات تو رو خدا خوب توجہ کن مطمئن شو ...

دقیقا همین مسئله خیلی برام پر رنگه 

میخوام یه انتخاب ب نقض داشته باشم