2777
2789

واقعا دلهره میگیرم یهو برمیگردم ببینم این همه جیغ پشت هم و کم نفس چیه میبینم مثلاً توپ از دستش رفته یه بچه

جالبه مادر هاشون ریلکس باهم حرف میزنن

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

بچه هستن واین چیزاطبیعیه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بچه هستن واین چیزاطبیعیه

بله من تا حالا بچه ندیدم  

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط تشبیه شما و افکارتون😑

چی بگم ، اول خواستم بگم سوخته دستشون ولی دیدم خیلی بدتره

چقدر ذهنت مریضه

منم همین اومدتوی ذهنم ولی بعدباخودم گفتم ایشون تحت تاثیراخباره که اینجوری فکرمیکنه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
منم همین اومدتوی ذهنم ولی بعدباخودم گفتم ایشون تحت تاثیراخباره که اینجوری فکرمیکنه

اخبار چیه بابا داره ببین داره راجب یه بچه ایی که خارج از فضای خونه یجای تفریحی لذت میبره چی میگه

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
چقدر ذهنت مریضه

نمیدونم شاید چون تمام تنم میلرزه از بعضی از جیغ ها همین به ذهنم رسید 

اخبار چیه بابا داره ببین داره راجب یه بچه ایی که خارج از فضای خونه یجای تفریحی لذت میبره چی میگه

لذت چیه بچه‌های خودمم هستن فکر کنم شما موردی که من دیدم ندیدی تا حالا

میدونم .جالبه ۳تاهم بچه دارن 😶

شایدبچه ی پرسروصداندیدن