2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 47 پست
نبايد اينقدر مسئوليت روي دوش يه نفر باشه همه هم گفتنكيك و اش و ..هم نياز نيست هميشه باشه قبلا درست ك ...

دقیقا مشکل اینکه مادرش بی مسولیت بار اورده،منم تحمل گندایی که میزد نداشتم ،ترجیح دادم خودم انجام بدم تا اعصاب خوردی بکشم،اما نتیجه شد این

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدبختی استخدام رسمی هستم نمی تونم انصراف بدم جریمه سنگین داره،واقعا خسته شدم دلم میخواد فرار کنم برم ...

درسته شاغلین ولی هی به خودت بگو من یک زن هستم فراموش نکن که شما باید کارها و رفتارت زنانه باشه نه مردانه 

عزیزم ،خب ببین عزیز حالا پسرتون جدا چرا رفتین نون خریدین میذاشتین خودش بره یا میوه

پسرم چون صبحا ناشتا قرص میخوره خیلی گشنه بود هی می‌گفت صبحونه،تا شوهرم بیدارشه مجبورم شدم برم،واسه میوه هم به زور هولش دادم حمام ،مهمون داشت میومد،گفتم رشته از صبح خوابیده عرق کرده

بدبختی استخدام رسمی هستم نمی تونم انصراف بدم جریمه سنگین داره،واقعا خسته شدم دلم میخواد فرار کنم برم ...

بنده خدا

ب حرف من گوش کن...

به استعفا اصلا فکر نکن

همین چندساعتی که خونه نیستی کلی برای روحیه‌ت خوبه

همون باعث میشه بتونی با بچه ها کنار بیای...

فقط مراقب سلامتی خودت خیلی باش

سالمخوریکن

وزنت بالا نره

یه کارگر مطمئن پیدا کن هفته۱بار بیاد برات تمیز کنه روزی پونصد هم بدی میشه ماهی دوتومن

و اینکه سعی کن یه پس انداز مخفی غیرنقدی برا خودت داشته باشی شوهرت نفهمه

اصلا هم توی زندگی خرجش نکن...

دلت برا خودت بسوزه.

تماما کارهای بیرون رو ب شوهرت بسپار

هزار دفعه توی یک روز پانشو برو بیرون

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

دقیقا الان دلم میخاد آتیشش بزنم

امروز روز عجیبی بود اکثرا همه مشکل داشتن 

من انقدر اعصابم خورده از صبح تو صورتش نگاه نکردم یه کلمه ام حرف نزدم انقدر گریه کردم سرم داره میترکه😔

بنده خداب حرف من گوش کن...به استعفا اصلا فکر نکنهمین چندساعتی که خونه نیستی کلی برای روحیه‌ت خوبههمو ...

آره همه حرفات درسته،من معلمم ،الان که تعطیله تا آخر خرداد مدرسه میرم دیگه نمیرم،ولی همین چند ساعت باعث میشه از خونه دور باشم و حالم بهتر بشه،بعدش از حق نگذریم شوهرم طول سال تحصیلی رو کمک می‌کنه و انتظارش کمتره،اما تابستون که میشه میگه دیگه تعطیل شدی،دست به سیاه و سفید نمیزنه،منم به جز کار خونه پسرم خیلی اعصابم رو ضعیف کرده،خیلی توجه و زحمت میخواد

واسه منم همینه ولی باتفاوت اینکه مااکثرن آخرشبا دعوتمون میشه منم کلی گریه کردم چشام مبسوزه😔

من پوستم کلفته اصلا گریه نمیکنم،اومدم اتاق بچه ها ،بدبختی شبا میترسم و بدون شوهرم اصلا خوابم نمی بره

من اینقدر درگیر شدم یادم رفت به مادر زنگ بزنم عید رو تبریک بگم

چی بگم بخدا گیر کردیم تو این زندگی لعنتی 

نه اخلاق دارن نه محبت کردن بلدن به چیه اینا دل خوش کنیم آخه 

از قدیم میگن هرچی سنگه واسه پای لنگه حکایت ماست 

ولی امروز که گذشت سعی کن انقدر باهاش حرف نزنی تا خودش بیاد حرف بزنه مشکلتونو یکبار واسه همیشه حل کنین 

چی بگم بخدا گیر کردیم تو این زندگی لعنتی نه اخلاق دارن نه محبت کردن بلدن به چیه اینا دل خوش کنیم آخه ...

شوهرم اخلاق خوبم داره،اما انتظار این حرفا رو نداشتم که به راحتی بهم بگه برو و طلاقت میدم ومگه چیکار کردی تو زندگی واسم،همیشه فکر میکردم قدر زحماتمو بدونه 

یعنی یه شاغل از یه زن خونه دار بیشتر کار میکنه؟؟؟؟این خانم هرروز داره این کارای تکراری و احمقانه رو‌ ...

من هم شاغل بودن تجربه کردم هم خونه دار بودن قطعا یه خانوم شاغل کار بیشتری میکنه

هم میوه فروش هم نونوایی دقیقا رو به روی خونمونه،اما بازم لباس پوشیدن و دو طبقه پله پایین رفتن میخواد ...

خب پس رو به رو خونه دیگه بیرون رفتن انچنانی حساب نمیشه ...

یه چادر بنداز سرت دو دقیقه برو بیا اسنپم بگیری باید تا پایین بری 

من پوستم کلفته اصلا گریه نمیکنم،اومدم اتاق بچه ها ،بدبختی شبا میترسم و بدون شوهرم اصلا خوابم نمی بره

من اوایل ازاول دعوا تا وخرش  چندروز بعد تاآشتی کارم گریه بود الان امانه یزره وسطاش گریه میکنم وبعدش ک حرفای مرتیکه یادم میفته برن گمشن بابا آرامشو ازمو گرفتن عوضییای قدر نشناس