چند سال بود دعوا نداشتیم،شاید جر و بحثی بود اونم با شوخی و خنده تموم میشد ،اما امشب حرمتای بینمون شکست و خیلی بی احترامی شد،حالم خیلی بده،حرفهای شوهرم همش تو گوشمه،دعوا سر این شد که از صبح که از خواب بیدار شدم سرپا هستم،دروغ نباشه شاید ده بار رفتم بیرون و اومدم ،نهار بپز ،شام بپز ،کارای خونه و بچه ها رو انجام بده،اون وقت شوهرم ،ساعت ده از خواب بیدار شده،خودم رفتم نون خریدم چون روزای تعطیل صف مردونه خیلی شلوغ میشه،اقا صبحانه خورده دوباره خوابیده رو مبل تا ساعت ۲ظهر ،چند بار صداش کردم خوابیدی رو کاناپه عرق میکنی مبل میده،پاشو تعطیلی ،برو یه دوش بگیر ،یه ذره با بچه ها وقت بگذرون اصلا گوش نکرده
من بیرونم میرم همینم همش سرپا هستم چه برسه به خونه
شوهرمم اصلا درک نداره کلی هم غر و گلایه داره
چه کنیم باید بگذره دیگه
بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش . به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده . متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝
بعد از اینکه مهمون رفته شام اوردم،گفتم تا من سفره بندازم قلیون رو جمع کن بچه ها دست نزنن،اورده گذاشته اشپزخونه ,بعد از شام گفتم من خسته ام حواست به بچه ها باشه خونه رو بهم نریزن،من برم بیرون کار دارم،داشتم میرفتم خونه پدر شوهرم که فردا صبح منو جایی ببره،اخه همسرم صبح زود میره سرکار،برگشتم خونه دیدم،کل پذیرایی شده اسباب بازی ،شوهرم سرش تو گوشیه،منم قاطی کردم کلی حرف که بی مسولیتی،چرا کمک نمی کنی،تنبلی ،از صبح خوابیدی،وسط حرفام گفتم فیلم در انتهای شب رو از زندگی ما ساختن،چون دقیقا من مثل ماهرخ حواسم به همه چیز هست اما شوهرم نه،اونم قاطی کرد گفت توأم طلاق بگیر برو کسی نگفته بمونی،گفتم به خاطر بچه ها موندم اونم گفت نمون،همین الان برو و کلی حرف بی احترامی ،الانم من بچه ها رو آوردم تو اتاقشون بخوابونم اونم لباس پوشید رفت بیرون،از دیروز ساعت ۵که از سرکار اومده خوابیده رو مبل ،تا همین الان رفت بیرون ،این وسط فقط تا سرویس رفته اومده دوباره خوابیده،من واقعا خسته میشم از صبح که بیدار میشم با دوتا پسر ۶ساله که یکیش اوتیسم هست سرو کله میزنم ،اخرش شوهرم اینجوری گفت،اصلا انتظار این رفتار رو نداشتم
شما به بچت میگفتی الان کار دارم کیک باشه واسه یه روز دیگه
بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش . به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده . متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝