(( کاربر آقا )) و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از زیرش اگر بنزین زیاد داره میریزه احتمالا یه جایی از شیلنگ ها نشتی داره
تا اونجا خالی میشه بعد دیگه نمیریزه
حتما باید مکانیک ببرید تا نشتی رو اوک کنه
کاربر آقا😊 من همون کرمی هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman
طبیعی هست آره بعضی وقتها آدم ذهنش درگیر هست حواسش نیست بنزین سرریز میشه بعد چند دیقه دیگه ول میشه .. یه ربع بزار در جا کار کنه قطع میشه .. فقط اگه باک ماشین به جایی نگرفته باشه یا نزده باشی ..فقط حواست باشه آتیش طرفش نره
(( کاربر آقا )) و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...
پس زیاد نریخته و اون مقداری که ریخته بخاطر بنزین بیش از حد بود
چند قطره قطع میشه مهم نیست !
کاربر آقا😊 من همون کرمی هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman