2777
2789
عنوان

تجربه ابله مرغان در بارداری

1206 بازدید | 32 پست

سلام 

من توی ۸ هفتگی ابله مرغان گرفتم و همون روز ک اولین دونه را زدم رفتم دکتر بهم اسیکلوویر و پماد کالامین داد و پیش زنان هم رفتم 

و تمام مدت بارداری پیش پریناتولوژی رفتم ک از سلامت بچه مطمئن بشم ولی خب 

بچه محدودیت رشد رحمی گرفت و هفته ۳۶ بدنیا اوردنش 

۱۰ روزی تو ان ای سیو بستری بود و اکسیژن و انتی بیوتیک میگرفت چون میگفتن عفونت داره و پوست بدنش حالت دون دون داشت 

بعد از اینکه مرخص شد رفتیم شنوایی سنجی و بینایی سنجی ک ببینیم ابله مرغان تاثیری نگذاشته باشه ولی خب متاسفانه یکی از گوش هاش ارور داد و گفت تشکیل نشده ایشالله۳ ماهگیش باز میبرمش ب امید تشکیل شدن و شبکیه های چشماشم تشکیل نشده ک هر هفته مراقبت داره 

دکترهایی ک میبرمش همه تایید میکنن همه اینا عوارض همون ابله مرغانه ک ب بچم منتقل شده 

انشاالله ک هیچ کدومتون تو بارداری ابله نگیرید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و منی ک گفتم سقط کنم راضی نشدن ۶ ماه عذاب کشیدم بارداری و هنوزم ادامه داره

ان شالله درست میشه نگران نباش

عزیزم برای سلامتی پدرم ،مرد مهربان زندگیم صلوات بفرست(اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل 

سلام عزیزم خوب هستید

بچتون خوبه

مشکل بینایی و شنوایی برطرف شد؟

من هفته ۹ هستم ، آبله نگرفتم اما در معرض کسی بودم ک اون دخترش علائم داده ولی خودش وقتی دیدمش علائمی نداشته

خیلی نگرانم نکنه منم مبتلا بشم و بعدش چه خطرایی ممکنه برای خودم و بچه پیش بیاد 😔

سلام عزیزم خوب هستیدبچتون خوبهمشکل بینایی و شنوایی برطرف شد؟من هفته ۹ هستم ، آبله نگرفتم اما در معرض ...

سلام گلم مرسی شما خوبی

من هنوز درگیرم مراقبت دکتر 

خداروشکر امیدواری بم میدن هر سری ک میرم 

میگن از قبل بهتره 

برای خودت هیچ خطری نداره جز خارش و جای ابله 

ولی خب برای کوچولو ریسک اگه خدایی نکرده گرفتی فورا تا ۲۴ ساعت اول نرفته برو دکتر عفونی 

انشاالله ک کلا نگیری 

اگ لمس نکردی ک تماس نداشتی نمیگیری

نه من اصلا اون شخص رو ندیدم

مادرشون رو دیدم

مادرشونم منزل ما بودن دخترش تماس گرفت بدنش دونه زده 

تا دیروز ک دخترشو دیده بوده سالم بوده 

حالا خداروشکر برای بچه شما مشکل جدی ایجاد نشد این موارد چشم و گوش هم گویا ب مرور زمان برطرف میشن

مخصوصا چشم

نه من اصلا اون شخص رو ندیدممادرشون رو دیدممادرشونم منزل ما بودن دخترش تماس گرفت بدنش دونه زده تا دیر ...

خب پس اصلا نگران نباش چون اگه مامانشون ناقل بشه دو هفته دیگه اس 

اره خداروشکر مشکل جدی تری نداده مخصوصا نسبت ب کلیه 

سلام عزیزم.نینیت خوبه؟😭امروز شوهرمنم دونه ریخت رفت دکتر گفت آبلسمنم۱۱هفتمه.دعاکن من نگیرم

سلام گلم 

سلام داره خدمت 

هنوز ۳ ماهش نشده ک ببرم چکاب 

قبلا نگرفتی؟ 

انشالله ک نمیگیری نترس 

ولی اگ خدایی نکرده گرفتی حتما دکتر عفونی برو

سلام گلم سلام داره خدمت هنوز ۳ ماهش نشده ک ببرم چکاب قبلا نگرفتی؟ انشالله ک نمیگیری نترس ولی اگ خدای ...

نه نگرفتم.دوروزی که تب داشت پیشش بودم اما دونها رو که زد سریع اومدم خونه پدرم.مرسی عزیزم انشاالله نینیت سالمه

سلام عزیزم خوب هستیدبچتون خوبهمشکل بینایی و شنوایی برطرف شد؟من هفته ۹ هستم ، آبله نگرفتم اما در معرض ...

سلام عزیزم پیامتون رو اینجا دیدم منم دقیقا شرایط شمار رو دارم خداروشکر همه چیز اکی هست!؟