2777
2789
عنوان

بچه ها😭😭

102 بازدید | 5 پست

تایپک زدم کسی جواب نداد 

لطفا بگید من چیکار کنم پدر دوستم فوت کرده دیشب 

بهش زنگ زدم همون دیشب حالش بد بود نشد حرف بزنه الان می‌خوام بهش پیام بدم توروخدا چیزی بگید اگه براتون مقدور هست یه فاتحه برای اون مرحوم هم بخونید 💔

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

برو حضوری ،اگه میتونی.

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

مگه دوری که زنگ‌میزنی اینجور وقتا بری بهتره، واقعا شرایط تلفن‌صحبت کردن نیست 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو حضوری ،اگه میتونی.

رفتن اردبیل میخواستم امروز برم خونشون برای همین اصلا قفل کردم نمی‌دونم وی بگم 

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
مگه دوری که زنگ‌میزنی اینجور وقتا بری بهتره، واقعا شرایط تلفن‌صحبت کردن نیست

آره رفته اردبیل الهی بمیرم براش نمی‌دونم چی بگم بهش که آروم بشه 😭😭😭😭😭 میخواستم امروز برم خونشون