2777
2789

خیلی  قشنگ بود..... شخصیت محکم ملکه رو خییلی دوست داشتم 🔥❤️

بهترین دیالوگش از نظرم اون قسمتی بود که ملکه گفت ولیعهد خوب ساختنیه نه متولد شدنی ....

شما از کدوم پسره خوشتون میومد بچه ها ؟

قشنگه واقعا ارزش دیدن داره؟

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست دارم ببینم سریالشو

نقش یو سون هو تو فیلم چیه؟؟ 

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

آره بنظرم جالبه

ژانرش چیه کمدی داره؟

از اون جایی که برای شبکه تی وی ان بوده حس میکنم خوب باشه ولی خود کره ای ها میگفتن در برابر بقیه سریال های تاریخی محور اونم این شبکه خوب نبوده 

من باز ندیدم ولی خیلی دوست دارم ببینمش تو لیستمه❤

آخرش خوب تموم میشه؟

قشنگه نگاکنم؟ارزش نگاکردن داره یا وقت تلف کردنه؟؟فیلم کجاست کره ایه؟

اره سریال کره ایه

ژانرش چیه کمدی داره؟از اون جایی که برای شبکه تی وی ان بوده حس میکنم خوب باشه ولی خود کره ای ها میگفت ...

ببین موضوعش داستان یه ملکه است که مثل یه مادر از سرزمین و بچه هاش در برابر اطرافیان محافظت می کنه کمدیم داره  

داداشهپسر ملکه

خیلی دوسش دارم اینجا هم مظلومه ایا؟😭😂 یه چند تا فیلم ازش دیدم خیلی گناه داشت😭😂