2777
2789
عنوان

چجوری جلب توجه کنیم

457 بازدید | 26 پست

سلام لطفا بهم کمک کنید چون نیاز دارم بهتون موضوع مربوط به تاپیک قبلیه گفتن استوری غمگسن بزار عکس خودتو بزار همشو انجام دادم اما متاسفانه حرکتی از جانب شخص مورد نظر ندیدم کمکم کنید چیکار کنم نظرشو جلب کنم لطفاااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استوری غمگین و کلا فاز غم جواب نمیده 

چون کلا پسرا دنبال دخترای شاد هستن 

اول اینکه ببین اون توی پیجش چه پست ها و چه استوری هایی میذاره از اون میشه ایده گرفت ک جذبش کنی 

ولی ایحو بدون چیزی ک مال تو باشه از کنارت نخواهد گذشت 

پیشت میمونه 

اگ مال تو نباشه فقط خودتو اذیت میکنی 

من نمیدونم چند سالته ولی الان تاپیک منو دیدی دیگ 

من هزار بار از این کارا کردم طرف یا آدم نبوده یا با هزار تفر بوده 

در هر حال مواظب حال روح و روانت باش

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
استوری غمگین و کلا فاز غم جواب نمیده چون کلا پسرا دنبال دخترای شاد هستن اول اینکه ببین اون توی پیجش ...

خوب خودش بیشتر یا از رانندگی میزاره یا باشگاه وای نمیدونم باید چیکار کنم شدیدا نیاز دارم یکی یه راهی بزاره جلو پام

جلب توجه بگیری که چی باشه .. هیچی بهتر از اینکه خودت باشی نیست

دنبال جلب توجه بنده های بی وفا هم نباش

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh