2777
2789

سلام

من الآن آخر ۱۸ هفته هستم

فردا میخوام برم اکوی قلب ولی نتونستم از هیچ جا وقت بگیرم

جایی میشناسین برا فردا بهم وقت بده

چندتا بیمارستان زنگ زدم اصلا جوابگو نیستن انقدر داخلی تو داخلی نداره اصلا نمیفهمم باید از کدومشون بپرسم

خدايا نسل سالم و صالح و خوشگل و بابركت و عاقبت به خير و محب اهل بيت قسمت همه بكن، الهى آمين

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمارستان مفید داره البته تا بیست هفته میتونی بری خودمم باید انجام بدم ولی برای من زود مرداد من انجا ...

بیمارستان مفید یه شماره از نت پیدا کردم زنگ زدم اصلا جواب نداد حالا این داخلیو هم امتحان میکنم ممنون

خدايا نسل سالم و صالح و خوشگل و بابركت و عاقبت به خير و محب اهل بيت قسمت همه بكن، الهى آمين
مرکزای سونوگرافی خصوصی واسه همون روز وقت میدن سونوگرافی صدری زنگ بزن بپرس

خیلی ممنون فردا صبح زنگ میزنم خدا کنه نوبت بدن

بیمارستان مفید یه شماره از نت پیدا کردم زنگ زدم اصلا جواب نداد حالا این داخلیو هم امتحان میکنم ممنون

02122227021من با این زنگ زدم جواب دادن البته باید وقت هایی زنگ بزنی که باشن دوشنبه ها نیستن سه شنبه و چهار شنبه عصر هستند اون عکسی که گذاشتم نوشته کی ها هستند همون موقعه تماس بگیری جواب میدن

02122227021من با این زنگ زدم جواب دادن البته باید وقت هایی زنگ بزنی که باشن دوشنبه ها نیستن سه شنبه ...

خیلی ممنونم لطف کردی واقعا